طرز تهیه املت فرانسوی با گوجه و سیب زمینی
سلام به شما کاربران سایت آشپزم امروز براتون یک صبحانه متفاوت اوردم به اسم املت فرانسوی با گوجه🍅 و سیب زمینی🥔 . مطمعنا تا الان املت های متفاوتی رو نوش جان کردید ولی این املت خیلی با بقیه املت ها متفاوته پس با من همراه باشید.
درجه سختی: 2/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 🥚 3 عدد
⫸ کره 🧈 1 قاشق غذاخوری
⫸ قارچ 🍄 2 عدد
⫸ گوجه فرنگی 🍅 1 عدد
⫸ فلفل دلمهای🫑 خرد شده نصف فنجان
⫸ سیب زمینی🥔 1 عدد کوچک
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ روغن مایع به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا گوجهفرنگی🍅، سیبزمینی🥔 و قارچ🍄 را به خوبی بشویید و آنها را بهصورت نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن مایع بریزید و صبر کنید کمی گرم شود. در مرحله اول سیبزمینیها را داخل روغن تفت دهید و منتظر بمانید تا بهخوبی بپزند.
مرحله دوم
قارچ🍄 را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب نیندازند، سپس گوجه و فلفل دلمهای🫑 را بریزید و همه مواد را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید. مواد داخل املت فرانسوی آماده هستند، آنها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
تخممرغها 🥚 را داخل یک کاسه بشکنید و به آنها نمک🧂 و فلفل اضافه کنید. مطابق سلیقه خود میتوانید ادویههای مختلفی را برای طعمدار کردن املت امتحان کنید. در تابه نچسب کره بریزید، سپس تخممرغها را اضافه کنید.
مرحله چهارم
تابه را بچرخانید تا مایه تخممرغی بهطور یکدست کف تابه پخش شود. حرارت را کم کنید و درب تابه را به مدت 3 دقیقه ببندید. املت را داخل تابه برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
مرحله پنجم
سبزیجات تفت داده را یک طرف املت بریزید و سمت دیگر را روی مواد برگردانید. املت فرانسوی شما ظاهری شبیه به ساندویچ دارد، مواد داخل آن را میتوانید متفاوت انتخاب کنید
خواص قارچ
قارچ کلسترول خون را کنترل میکند
با قارچ با کم خونی مبارزه کنید
قارچ برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات پیشنهاد میشود
خواص گوجه
آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی سدی محکم در برابر بیماری های عفونی میباشد.
گوجه فرنگی کمک به جلوگیری از سرطان میکند.