طرز تهیه املت کدو سبز یک وعده سالم و رژیمی برای صبحانه

طرز تهیه املت کدو سبز یک وعده سالم و رژیمی برای صبحانهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه املت کدو سبز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه املت کدو سبز

مواد لازم برای 4 نفر

کدو سبز 4 عدد

تخم‌مرغ 2 الی 3 عدد

سیر 1 حبه

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این املت خوشمزه ، ابتدا 4 عدد کدو سبز رو بشورید و بعد سر اون‌ها را جدا کنید. سپس با یک رنده درشت کدو سبزها را رنده کنید. حالا یک حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و رنده کنید.


مرحله دوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید. روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، سیر را درون آن بریز و تفت بدید تا عطر آن بلند شود. وقتی که عطر سیر بلند شد ، کدو سبز رو درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که کدوها پخته و نرم شوند و آب آنها کشیده شود.


مرحله سوم

ادویه‌ها که شامل نمک و فلفل سیاه هست رو به کدوها اضافه کنید و مجدد تفت بدید. بعد دو عدد تخم مرغ رو روی کدوها بشکنید و تفت بدید تا جایی که تخم مرغ ها سفت شوند. بعد املت را از داخل ماهیتابه خارج کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این املت می‌توانید از پنیر چدار ، فتا و یا پنیر پیتزا هم استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
برای طعم دهی بیشتر به این املت ، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان ، آویشن و نعنا استفاده کنید تا املت خوش عطر بهتری داشته باشید.
برای اینکه املت شما پفکی‌تر باشد ، می‌توانید از نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر هم استفاده کنید. در این صورت تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف دیگر بشکنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی در بیاید ، بعد آن را به کدو سبز اضافه کنید.
در صورتی که عطر و طعم سیر را دوست ندارید ، می‌توانید آن را کامل حذف کنید.
در تهیه این املت می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی ، قارچ و فلفل سبز تند و … هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.