طرز تهیه املت شاپوری خانگی به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت شاپوری خانگی به روش قهوه خانه ای

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه املت شاپوری هست . در این آموزش بهتون یاد میدیم که چطوری املت شاپوری بسیار لذیذ درست کنید.با این روش میتونید یک املت خوشمزه برای صبحانه که خیلی خوشمزه و سریع هست داشته باشید.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه املت شاپوری

مواد لازم برای 4 نفر

خوراک لوبیا 1 قوطی

کره 25 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 عدد

آب جوش نصف لیوان

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه


مرحله اول

در مرحله اول داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی آب به جوش اومد یک عدد کنسرو لوبیا رو داخل اون بزارید تا گرم بشه.حالا یک عدد ماهیتابه روی حرارت قرار بدید وقتی ماهیتابه داغ شد کره رو داخل اون بریزید و اجازه بدید که آب بشه.


مرحله دوم

وقتی کره کامل آب شد دو قاشق غذاخوری رب داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا رنگ رب تغییر کنه و بوی خامی اون گرفته بشه.وقتی بوی خامی رب گرفته شد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل و زردچوبه هست رو با رب اضافه کنید و تفت بدید‌.بعد از ۴ دقیقه مقداری آب جوش به رب اضافه کنید تا رب رقیق و یک دست بشه.


مرحله سوم

حالا حرارت زیر ماهیتابه رو کمی زیاد کنید سپس سه عدد تخم مرغ رو داخل رب بشکنید .بعد اول سفیده تخم مرغ رو با رب مخلوط کنید وقتی سفیده ها پخت و با رب مخلوط شد سپس زده های تخم مرغ رو قاطی کنید.حالا کنسرو لوبیا رو باز کنید و به تخم مرغ و رب اضافه کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.