طرز تهیه پاستا با طعم رزماری با مرغ و کالری پایین
سلام کاربران گرامی همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین خب امشب میریم سراغ پخت پاستا باطعم رزماری با مرغ یه غذا که کالری کمی داره و فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم این غذا رو بپزید و ازش لذت ببرید.😋
درجه سختی: 4/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ماکارونی نیم کیلوگرم
⫸ آب مرغ یک پیمانه
⫸ کره 6 قاشق غذاخوری
⫸ رزماری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز ریز خرد شده نصف پیمانه
⫸ پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
⫸ سیر خرد شده 6 حبه
⫸ نمک و فلفل به میزان کافی
مرحله اول
پاستا را طبق دستور روی بسته، آبکش کنید.
در قابلمه بزرگی، پیاز را در 4 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید
مرحله دوم
آب مرغ و رزماری خرد شده را به پیاز اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا مواد به یک سوم کاهش پیدا کند.
مرحله سوم
در این مرحله پاستای آبکش و باقی مانده کره و پنیر را به آب مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. پس از کمی گرم شدن نمک و فلفل به آن اضافه و میل کنید.
نکته:
ارزش غذایی هر یک پیمانه (140 گرم) پاستا:
کالری: 221 / چربی کلی: 1.3 گرم / کربوهیدرات کلی: 43.2 گرم / پروتئین: 8.1 گرم