طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ رستورانی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ رستورانی

سلام خدمت شما همراهان همیشگی سایت آشپزم غذای امروز پاستا پنه آلفردو با مرغ هست و بگم که پاستا پنه آلفردو یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و محبوب کشور ایتالیا است امیدوارم از این غذا لذت ببرید لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ 200 گرم
قارچ 350 گرم
آرد 40 گرم
پاستا پنه 400 گرم
خامه 60 گرم
شیر پرچرب 3 لیوان فرانسوی دسته دار
کره 70 گرم (25 گرم برای تفت دادن سیر، 45 گرم برای سس )
سیر 7 حبه متوسط
پنیر پیتزا 150 گرم
ادویه نمک،فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

کره رو روی حرارت میذاریم تا ذوب بشه و بعد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و فیله های مرغ تیکه شده رو اضافه میکنیم. (سیر نباید سرخ بشه وگرنه سس پاستا طعم خوبی نمیگیره؛ در حدی تفت بدین که عطر سیر آزاد بشه)


مرحله دوم

بعد از اینکه فیله های مرغ پخت، قارچ خرد شده رو اضافه میکنیم. ( قارچ آب میندازه و باعث میشه مرغ کاملا بپزه) آب قارچ که کشیده شد، مواد رو از روی حرارت برمیداریم و حالا میریم سراغ آماده کرده سس بشامل.


مرحله سوم

برای سس کره رو روی حرارت میذاریم تا ذوب بشه، بعد آرد رو ذره ذره اضافه میکنیم و مدام هم‌ میزنیم تا کره جذب آرد بشه. خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط لطیف و یک‌دستی ایجاد بشه.


مرحله چهارم

حالا شیر ولرم رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد کاملا داخل شیر باز بشه. ادویه نمک، فلفل و آویشن رو اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا مایع کمی غلیظ بشه.


مرحله پنجم

حالا همزمان داخل قابلمه ای آب جوش میریزیم و کمی نمک و روغن اضافه میکنیم و پاستاها رو داخلش میریزیم ( دقت کنین آب کاملا به جوش بیاد و بعد پاستا رو داخلش بریزین).


مرحله ششم

تو این مدت دیگه سس کمی غلیظ شده و خوراک مرغ و قارچ رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا ۴ ملاقه از آب پاستا رو به سس اضافه میکنیم که تو طعم پاستا خیلی تاثیر داره


مرحله هفتم

حرارت رو زیاد میکنیم و مدام هم‌ میزنیم تا مواد شروع کنه به قل زدن.مواد که کمی غلیظ شد، پنیر پیتزا رو بهش اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.


مرحله هشتم

تو این مدت دیگه پاستا هم پخته ، آبکش میکنیم و سریعا به سس پاستا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پاستا کاملا به سس آغشته بشه و از روی حرارت برمیداریم. تو ظرف مورد نظر سرو میکنیم و به دلخواه روش پودر آویشن و پنیر پارمسان میریزیم.


نکته:

❌ فیله مرغ رو ۱۵ دقیقه مزه دار کنید

❌ پاستا را به مدت یک دقیقه کمتر از آنچه روی بسته نوشته شده در آب نمک بجوشانید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.