طرز تهیه رپ مرغ و بادمجان خوشمزه و راحت + نکات مهم

طرز تهیه رپ مرغ و بادمجان خوشمزه و راحت + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه رپ مرغ و بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه رپ مرغ و بادمجان

مواد لازم برای 2 نفر

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

بادمجان 1 عدد

فلفل دلمه ای نصف عدد

گوجه 1 عدد

جعفری خرد شده 1 مشت

سینه مرغ 1 عدد

زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر و آویشن به مقدار لازم

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

نان لواش 1 عدد


مرحله اول

برای شروع دو عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید و به صورت کامل سرخ کنید و بعد کنار بذارید.


مرحله دوم

یک عدد بادمجان رو پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی خرد کنید. حالا اون رو داخل آب و نمک بریزید و نیم ساعت زمان بدید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. در این فاصله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را در آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود. وقتی که پیاز سبک شد ، دو حبه سیر رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو رنده کنید و به مواد پیاز اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت بدید تا عطر سیر بلند شود.


مرحله چهارم

بادمجان‌ها را آبکش کنید و با دستمال خشک کنید و به همراه نصف عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده ، یک عدد گوجه خرد شده و یک مشت جعفری خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه کنید و تفت بدید ، تا فلفل دلمه‌ای و بادمجان هم سرخ شود.


مرحله پنجم

سینه مرغ رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ماهیتابه جدا با مقداری روغن بریزید و تفت بدید تا جایی که سینه مرغ تغییر رنگ بدهد و بپزد. بعد از اینکه سینه مرغ پخت اون رو به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شود.


مرحله ششم

ادویه‌ها که شامل زردچوبه ، فلفل سیاه ، پول بیبر و آویشن هست ، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که ادویه‌ها به خورد مواد برود.


مرحله هفتم

یک عدد نان لواش روی سطح کار قرار بدید ، مقداری سس مایونز داخل آن بریزید و همه جای اون رو به سس آغشته کنید. سپس از ترکیب مرغ و بادمجان داخل آن بریزید و بعد مقداری از سیب زمینی‌های سرخ شده کنار آن بریزید. نان رو رول کنید و اون را از وسط نصف کنید و غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این ساندویچ می‌توانید سیب زمینی سرخ شده را حذف کنید و این کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد.
برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توانید به علاوه جعفری ، از سبزیجات دیگر مانند گشنیز و شوید خرد شده استفاده کنید.
بهترین نان برای این دستور پخت نان لواش هست ، اما اگر در دسترس نداشتید می‌توانید از نان‌های دیگر مانند تافتون یا باگت استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.