طرز تهیه پلو هفت رنگ خوشمزه
دوست داران هنر اشپزی سایت آشپزم 👩🏻🍳. غذای امروز پلو 🍚 هفت رنگ هست یکی از غذاهای سنتی که در گذشته در شب چهارشنبه سوری🔥 درست میکردند.این پلو را از از هفت جور پلو مختلف تهیه می کنند. برای یادگیری این غذای شگفت انگیز با من همراه باشید.
درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 🍚 400 گرم
⫸ عدس سبز پخته 100 گرم
⫸ هویج🥕 خلالی سرخ شده، خلال بادام، زرشک، کشمش🍇، سبزی پلویی🥦 ، پیاز داغ🧅، زعفران به میزان لازم
⫸ گوشت چرخ کرده 🥩 350 گرم
⫸ پیاز 🧅 رنده شده 2 عدد
⫸ نمک 🧂 و فلفل و ادویه به میزان لازم
مرحله اول
برنج 🍚 را آبکش کرده 3 قسمت میکنیم به 1 قسمت عدس و به یک قسمت سبزی🥦 اضافه کرده و در قابلمه قرار داده اجازه میدهیم تا دم بکشد.
مرحله دوم
گوشت 🥩 و پیاز 🧅 و نمک 🧂 و ادویه را با هم مخلوط و قلقلی 🧆 کرده و سرخ میکنیم.
مرحله سوم
کشمش 🍇 و زرشک را نیز جداگانه کمی تفت میدهیم سپس در دیس کنار هم میچینیم تا هفت رنگ دیده شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد کمی نرمتر شدند به وسیله مخلوط کن مولینکس سوپ را به صورت پوره در میآوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با جعفری تاره خرد شده و آب لیمو🍋 تازه سرو می کنیم.