طرز تهیه قیمه لپه مجلسی و نذری بسیار خوشمزه

طرز تهیه قیمه لپه مجلسی و نذری بسیار خوشمزه

سلام کاربران گرامی همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین خب امشب میریم سراغ قیمه نثار یه غذای اصیل ایرانی که برای شهر قزوین هست و فکر نمی‌کنم تو ایران کسی باشه که دوستش نداشته باشه شما میتونید برای خوشمزه تر شدنش با روغن کرمانشاهی طعم و عطر خوبشو دوچندان کنید 😋

           زمان تهیه: 40 دقیقه              زمان پخت: 150                  درجه سختی: 6/10

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 4 لیوان

گوشت گوسفندی 500 گرم

پیاز 2 عدد

روغن 120 گرم

لپه 100 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

ادویه 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 4_5 عدد


مرحله اول

طرز تهیه برنج

برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و پس از اینکه نرم شد آبکشی کنید ، داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید ، چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.


مرحله دوم

گوشت را قیمه خرد میکنیم پیاز را خلال نموده با سه چها قاشق روغن سرخ میکنیم تا طلائی بشه،بعد گوشت رو میشوییم داخل پیاز سرخ کرده میریزیم میذاریم آبگوشت کشیده بشه لپه رو تمیز میکنیم میشوئیم داخل گوشت میریزیم کمی سرخ میکنیم سه تا چهار لیوان آب داخل گوشت میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و در قابلمه رو می بندیم تا گوشت و لپه بپزد


مرحله سوم

بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت دو سه جوش با رب بزند و کمی نمک و فلفل و ادویه و گرد لیمو را اضافه میکنیم دیگه با خورشت کاری ندارید تا بپزد و جا بیوفتد


مرحله چهارم

سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید.


نکته:  لیمو عمانی اضافه نکنید،تا چهل دقیقه قبل از اینکه مدت زمان پخت خورش ،لیمو‌عمانی اضافه کنید ،به دلیل اینکه اگر لیمو عمانی مدت سه ساعت داخل خورش در حین پخت بمونه ،له میشه وروغن جذب خودش میکنه وخورش تلخ میشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.