طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه اصیل ایرانی
سلام کاربران گرامی همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین خب امشب میریم سراغ قیمه نثار یه غذای اصیل ایرانی که برای شهر قزوین هست و فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که دوستش نداشته باشه شما میتونید برای خوشمزه تر شدنش با روغن کرمانشاهی طعم و عطر خوبشو دوچندان کنید 😋
زمان تهیه: 40 دقیقه زمان پخت: 120 درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 4 لیوان
⫸ گوشت گوسفندی 400 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ یک پیمانه
⫸ لیمو عمانی 4_5 عدد
⫸ سبزی سرخ شده 400 گرم
⫸ گرد لیمو یک قاشق غذاخوری
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار بشقاب خورشت خوری از خورشت قورمه سبزی را خواهیم داشت.
مرحله اول
طرز تهیه برنج
برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و پس از اینکه نرم شد آبکشی کنید ، داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید ، چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.
مرحله دوم
لوبیا را برای دو الی چهار ساعت خیس می کنیم و بعد همراه دو کاسه گوشت به پیاز داغ اضافه میکنیم خوب تفت میدیم. کمی نمک و فلفل و 5 الی 6 لیوان آب اضافه می کنیم. 2 الی 4 ساعت بپزد تا گوشت و لوبیا تقریباً پخته شود.
مرحله سوم
بعد از مراحل پخت تا به اینجای کار اگر مورد طبعتون بود یک قاشق شنبلیله ونعنا خشک اضافه کنید وگرنه لیمو عمانی هایی که با لوبیاها خیس کردین رو به خورشت اضافه کنید بعد در قابلمه رو بذارید خوب بپزه خورشت تقریبا بعد از زمان اعلام شده آماده اس و روغن پس داده
نکته: همون اول آب زیاد بریزین تا آخر پخت احتیاج به ریختن آب نباشه