طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با گوشت چرخ کرده و پنیر

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با گوشت چرخ کرده و پنیر

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز براتون یک غذای خیلی سریع و راحت آوردیم که میتونید تو کمترین زمان اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.آموزش امروز طرز تهیه سمبوسه پیتزایی هست.با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز درشت 1 عدد

فلفل دلمه ای درشت 2 عدد

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

نان لواش 20 عدد

ذرت 1 قوطی

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

بریم که باهم یک غذای فوری و خوشمزه رو درست کنید. مواد میانی سمبوسه سلیقه‌ای هست و هر چیزی که دوست داشته باشه میتونید بریزید. ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس داخل ماهیتابه بریزید و با روغن اون رو تفت بدید‌.


مرحله دوم

حالا مقداری گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.حالا یک عدد فلفل دلمه ای و خرد کنید و به موادتون اضافه کنید


مرحله سوم

سپس یک قوطی ذرت بخارپز شده رو به علاوه ادویه های دلخواه تون اضافه کنید و تفت بدید و با هم قاطی کنید سپس قارچ ها تون رو بشورید و اون رو خورد کنید سپس به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه در آخر کمی رب و نمک را اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

نون لواش رو به صورت مستطیل های متوسط برش بدید و روی اون به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد گوشتیتون بریزید سپس روی اون به اندازه دلخواهتون پنیر پیتزا بریزید و به صورت مثلثی شکل سمبوسه را شکل بدید.


مرحله پنجم

بقیه مواد سمبوسه را هم به همین روش آماده کنید سپس داخل ماهی تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ بشه وقتی که روغنتون داغ شد سمبوسه ها را داخل اون بچینید و اجازه بدید که سرخ بشه حواستون باشه که سمبوسه هاتون نسوزه سپس وقتی که سمبوسه هاتون سرخ شد اون روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه نوش جان.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.