طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با گوشت چرخ کرده و پنیر
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خیلی سریع و راحت آوردیم که میتونید تو کمترین زمان اون رو درست کنید و ازش لذت ببرید.آموزش امروز طرز تهیه سمبوسه پیتزایی هست.با من همراه باشید.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 500 گرم
⫸ پیاز درشت 1 عدد
⫸ فلفل دلمه ای درشت 2 عدد
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ نان لواش 20 عدد
⫸ ذرت 1 قوطی
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
مرحله اول
بریم که باهم یک غذای فوری و خوشمزه رو درست کنید. مواد میانی سمبوسه سلیقهای هست و هر چیزی که دوست داشته باشه میتونید بریزید. ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس داخل ماهیتابه بریزید و با روغن اون رو تفت بدید.
مرحله دوم
حالا مقداری گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.حالا یک عدد فلفل دلمه ای و خرد کنید و به موادتون اضافه کنید
مرحله سوم
سپس یک قوطی ذرت بخارپز شده رو به علاوه ادویه های دلخواه تون اضافه کنید و تفت بدید و با هم قاطی کنید سپس قارچ ها تون رو بشورید و اون رو خورد کنید سپس به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه در آخر کمی رب و نمک را اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله چهارم
نون لواش رو به صورت مستطیل های متوسط برش بدید و روی اون به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد گوشتیتون بریزید سپس روی اون به اندازه دلخواهتون پنیر پیتزا بریزید و به صورت مثلثی شکل سمبوسه را شکل بدید.
مرحله پنجم
بقیه مواد سمبوسه را هم به همین روش آماده کنید سپس داخل ماهی تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ بشه وقتی که روغنتون داغ شد سمبوسه ها را داخل اون بچینید و اجازه بدید که سرخ بشه حواستون باشه که سمبوسه هاتون نسوزه سپس وقتی که سمبوسه هاتون سرخ شد اون روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه نوش جان.