طرز تهیه سمبوسه مرغ با سیب زمینی بدون روغن ساده

طرز تهیه سمبوسه مرغ با سیب زمینی بدون روغن ساده

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سمبوسه مرغ هست.یک میان وعده خوشمزه که میتونید خیلی سریع و بدون دردسر این سمبوسه خوشمزه رو درست کنید و از اون نهایت لذت رو ببرید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه سمبوسه مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی تقریبا درشت 3 عدد(برای پنج نفر بزرگسال)

پیاز 2 عدد متوسط(نصف یک عدد برای پخت مرغ)

سیر 3 حبه درشت

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک(من تکه ای داشتم)

زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

گرام ماسالا ، پاپریکا ، زیره ، پودر تخم گشنیز

نان لواش یا نان نازک 6 عدد

پنیر پیتزا حدودا 100 گرم

سینه مرغ 1عدد

برگ بو 2 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پیاز نصف 1 عدد متوسط

نمک 2قاشق چایخوری


مرحله اول

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و بعد نصف سینه مرغ و داخل آب بریزید و دو عدد برگ بو بعلاوه یک پیاز متوسط که پوست اون رو گرفتید و آن را شستید داخل آب قرار بدید. حالا زردچوبه و نمک را اضافه کنید و اجازه بدید که بپزه.


مرحله دوم

حالا در این مرحله سه عدد سیب زمینی درشت را پوست بگیرید و آن رو بشورید بعد اونا رو به صورت نگینی درشت خرد کنید حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و آن را بشویید و آنها را هم به صورت نگینی خرد کنید. بعد از پیازها سه حبه درشت سیر رو بگیرید و آنها را به صورت خیلی ریز خرد کنید. حالا فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد کنید


مرحله سوم

حالا قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید حالا سیب زمینی ها را داخل اون بریزید یک پیمانه آب و کمی نمک روی سیب زمینی ها بریزید در اون رو بزارید تا سیب زمینی ها بپزه.


مرحله چهارم

حالا تابه ای را روی حرارت قرار بدید بعد مقداری کره به همراه روغن زیتون داخل آن بریزید و اجازه بدید که کره کاملا آب بشه بعد وقتی که کره آب شد زیره به علاوه تخم گشنیز پاپریکا گرام ماسالا رو اضافه کنید تفت بدید تا رنگ ادویه ها باز بشه. وقتی رنگ ادویه ها باشد همه سبزیجات رو که خورد کردیم به اون اضافه کنید و آنها را تفت بدید.به اون نمک و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید.


مرحله پنجم

حالا به خوراکی که درست کردید سیب زمینی ها رو که پوره کردید اضافه کنید‌ حالا مرغ و که تا الان خوب پخته رو با چنگال ریش ریش کنید و به بقیه مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید حالاجعفری رو اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدید.بعد از ۲ دقیقه مواد داخل سمبوسه آمادست.


مرحله ششم

حالا نون های لواش را به صورت عمودی برش بزنید از مواد میانی سمبوسه روی نون های لواش بزارید و روی اون کمی پنیر پیتزابریزید حالا به روش دلخواه تان نون هارو بپیچید.وقتی همه مواد رو پیچیدید روی اونها کمی روغن بمالید و اون هارو داخل سینی فر بچینید و وقتی روی اونها طلایی شد سمبوسه ما آمادست.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.