طرز تهیه شکرپلو شیرازی باقیمه رستورانی

طرز تهیه شکرپلو شیرازی باقیمه رستورانیسلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. غذای امروز شکرپلو شیرازی🍚 با قیمه هست. قیمه با شکر پلو از اون دسته غذاهایی هست که کمتر کسی پیدا میشه دوستش نداشته باشه.با من همراه باشید تا این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید🔥.

درجه سختی: 9/10

زمان پخت: 50
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 🍚 2 پیمانه

شکر 2 پیمانه (بستگی به ذائقتون داره)

روغن 2 قاشق غذاخوری🥄

زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری🥄

مغز پسته و بادام و خلال نارنگی 🍊 برای تزیین

مواد لازم برای شیرین کردن خلال ها

گلاب 1 پیمانه

شکر 100 گرم

آب 💧 1/2 پیمانه


مرحله اول

ابتدا برنج 🍚 را پس از تمیز کردن بشویید و به مدت چند ساعت در آب و نمک 🧂 خیس کنید.


مرحله دوم

مغز پسته و بادام را با یک نصف پیمانه گلاب 🌸 خیس کنید .خلال پوست نارنگی🍊 را هم 2 تا 3 بار در آب جوش بجوشانید و هر بار آب را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.سپس با مقداری آب 💧، شکر و بقیه گلاب ، شهدی غلیظ درست کنید و خلال ها را داخل شهد بریزید تا به مدت 4 تا 5 ساعت در شهد بمانند و شیرین شوند و برای تزیین آماده باشند.


مرحله سوم

شکر را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود. سپس یک قاشق چایخوری🥄 زعفران دم کرده رابه شهد شکر اضافه کنید.دو قاشق روغن هم داخل شهد زعفرانی بریزید.


مرحله چهارم

بعد از اینکه شهد آماده شد برنج را آماده کنید. برنج 🍚 را با مقداری زردچوبه آبکش کنید . بطوریکه دانه برنج تقریبن نیم پز شده باشد و شهد شکر را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود.سپس برنج را دم کنید.


مرحله پنجم

شکر پلوی آماده شده را با خلال های شیرین شده تزیین کنید و به رسم شیرازی ها آن را با خورشت قیمه نوش جان کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.