طرز تهیه شکرپلو شیرازی باقیمه رستورانی
سلام به شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳. غذای امروز شکرپلو شیرازی🍚 با قیمه هست. قیمه با شکر پلو از اون دسته غذاهایی هست که کمتر کسی پیدا میشه دوستش نداشته باشه.با من همراه باشید تا این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید🔥.
درجه سختی: 9/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 🍚 2 پیمانه
⫸ شکر 2 پیمانه (بستگی به ذائقتون داره)
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری🥄
⫸ زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری🥄
⫸ مغز پسته و بادام و خلال نارنگی 🍊 برای تزیین
مواد لازم برای شیرین کردن خلال ها
⫸ گلاب 1 پیمانه
⫸ شکر 100 گرم
⫸ آب 💧 1/2 پیمانه
مرحله اول
ابتدا برنج 🍚 را پس از تمیز کردن بشویید و به مدت چند ساعت در آب و نمک 🧂 خیس کنید.
مرحله دوم
مغز پسته و بادام را با یک نصف پیمانه گلاب 🌸 خیس کنید .خلال پوست نارنگی🍊 را هم 2 تا 3 بار در آب جوش بجوشانید و هر بار آب را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.سپس با مقداری آب 💧، شکر و بقیه گلاب ، شهدی غلیظ درست کنید و خلال ها را داخل شهد بریزید تا به مدت 4 تا 5 ساعت در شهد بمانند و شیرین شوند و برای تزیین آماده باشند.
مرحله سوم
شکر را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود. سپس یک قاشق چایخوری🥄 زعفران دم کرده رابه شهد شکر اضافه کنید.دو قاشق روغن هم داخل شهد زعفرانی بریزید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه شهد آماده شد برنج را آماده کنید. برنج 🍚 را با مقداری زردچوبه آبکش کنید . بطوریکه دانه برنج تقریبن نیم پز شده باشد و شهد شکر را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود.سپس برنج را دم کنید.
مرحله پنجم
شکر پلوی آماده شده را با خلال های شیرین شده تزیین کنید و به رسم شیرازی ها آن را با خورشت قیمه نوش جان کنید.