طرز تهیه شوید پلو با ماهی رستورانی و مجلسی
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم امروز براتون طرز تهیه شوید پلو با ماهی🐟 رستورانی و مجلسی داریم یه غذای ساده و خوشمزه مخصوص مجالس حتما امتحان کنید از تجربتون برام کامنت بذارید با من همراه باشید
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ماهی دلخواه🐟(من یه دونه ماهی غزل آلا استفاده کردم )
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زعفران درصورت تمایل 2 قاشق غذاخوری
⫸ ادویه ها شامل(زردچوبه ۱ق چ،پودرسیر۱ق چ،فلفل قرمز یا سیاه نصف ق چ، ادویه کاری یا ادویه ماهی نصف ق چ، واگه گلپریا آویشن هم داشتین نصف ق چ اضافه کنید )
⫸ آبلیمو هم اگه طبیعی بود 1 قاشق غذاخوری استفاده کنید اگه نه 4 قاشق غذاخوری
⫸ آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری سر خالی
⫸ نمک به مقدارلازم
⫸ ادویجات:زردچوبه،فلفل،کاری،زنجفیل به مقدار لازم
مرحله اول
خوب همه ی ادویه هارو به ماهیها زدم بعدش که یه دونه پیاز رو رنده کردم آبشوگرفتم به همراه آبلیمو واونو هم به ماهیها🐟 اضافه کردم وبا دست خوب با هم دیگه ترکیبشون کردم که ادويه ها به خورده ماهیها برن وطعم دارشنبعد درشو بستم و گذاشتم کنار اگه زمان داشتین یک تا دوساعت بزارید تو یخچال استراحت کنن اگه هم نه که همون نیم ساعت کافیه
مرحله دوم
3 پیمانه برنج رو به همراه ۶پیمانه آب گذاشتم تا جوش بزنه وقتی جوش زدبهش 2 قاشق سر پرشوید و 1 قاشق روغن اضافه کردم وقتی آب برنج کشیده شدحرارتشو کم کردم درشو بستم وگذاشتم تا دم بکشه
مرحله سوم
بادمجون رو خوب فشار داده تا آبش خارج بشه وبه موادمون اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
مرحله چهارم
حالا بریم سراغ ماهی🐟 هایی که استراحت دادیم اونارو آوردم به آرد سوخاری دوطرفشونو زدم وبعد سرخشون کردماگه هم آرد سوخاری نداشتین مهم نیست باهمون آرد گندم آغشته وسرخ کنید.
نکته:
❌ من برای اینکه بوی نامطبوع ماهی گرفته بشه و خوش عطر و خوش طعم بشه . ابتدا ماهی و میگو را با نمک، زردچوبه، ادویه و چاشنی ماهی ،پودر زنجبیل،پودر دارچین، سیر رنده شده یا حریره سیر ، مقداری فلفل سیاه ،آبلیمو و زعفران خوب آغشته کردم و دو ساعتی گذاشتم داخل یخچال استراحت کنه و مواد به خورد ماهی بره .