طرز تهیه سینه مرغ شکم پر خوشمزه

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر خوشمزه

سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز با غذای لذیذی اومدم خدمتتون که میدونم باب طبع ذائقه اکثر شماهاست.
غذای خوشمزه ای که تو مهمونی ها سرو میشه و می‌تونه سفره های رنگی تون رو خشگل تر و مفصل تر جلوه بده با من همراه باشید

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

سینه کامل مرغ 1 عددبزرگ

تخم مرغ 1 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

پودر سوخاری 2 قاشق سوپ خوری

نمک فلفل اویشن پاپریکا مقدار لازم

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

مواد لای رولت

هویج پخته متوسط 2 عدد

تخم مرغ ابپز 2 عدد

زرشک 3 قاشق

جعفری خورد شده 2 قاشق

گردو 2_3 عدد

مواد سس

پیاز رنده 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق


مرحله اول

سینه مرغ چرخ کرده و پیاز رنده و ابگرفته و سیر رنده و تخم مرغ و نمک فلفل و پاپریکا اویشن و زعفران و پودر سوخاری را با هم مخلوط و ورز دهید برای اینکه به دست نچسبه چند قاشق روغن مایع بریزین ، روی یه سلفون یا کیسه فریزر مواد را پهن کنید به اندازه یک سانت


مرحله دوم

اول زرشک بعد جعفری ،بعد تخم مرغ ابپز رنده شده و بعد گردو بریزید.


مرحله سوم

هویج ابپز و پوست گرفته رو بالای رولت بزارید توجه داسته باشین که هویج ها یک اندازه باشن چاق و لاغر نباشن ،سر و ته هویج را هم بزنید تا یک دست تر بشه ،با کمک سلفون اروم رولت را دور هویج رول کنید


مرحله چهارم

سر و ته رولت را ببندید و دور همون سلفون رولت را بپیچید و داخل یخچال نیم تا یک ساعت استراحت بدین تا بهتر و راحتتر سرخ بشه


مرحله پنجم

طرز تهیه سس

برای سس، یه عدد پیاز رنده کنید سرخ کرده و رب یک قاشق نمک و فلفل سیاه بزنید و یک لیواب اب بریزین بزارین قل بزنه


مرحله ششم

چهار طرف رولت را در تابه سرخ کنید و سس را روی رولت بریزین درب تابه را بزارین و اجازه بدین نیم ساعت بپزه مغز پخت بشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.