طرز تهیه سینی مرغ تنوری و سبزیجات رستورانی در فر
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سینی مرغ تنوری و سبزیجات است ؛ مرغ تنوری یک غذای خیلی خوشمزه هست که برای رهایی از غذاهای تکراری اون رو تهیه و از طعم بی نظیرش لذت ببرید ؛ برای یادگیری این غذای جذاب با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سینی مرغ تنوری
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ ماست همزده 4 قاشق سوپخوری
⫸ سس مایونز 2 قاشق غذاخوی
⫸ روغن زیتون یا کنجد 4 قاشق غذاخوی
⫸ سس فلفل تند🌶️ 1 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا ، پودر کاری ، نمک🧂 ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، آویشن ، ادویه ایتالیایی و پودر پیاز
⫸ ران مرغ باپوست🍗 4 عدد
⫸ سیب زمینی🥔 ، پیاز🧅 ، سیرتازه🧄 ، فلفل دلمه ای🫑 ، زنجبیل تازه ، هویج🥕 به مقدار لازم
مرحله اول
ابتدا برای مزه دار کردن مرغ روی آن را برش عمیق بزنید ( تا هم مغز اون خوب بپزه و هم مواد به خورد اون بره ) و مرغ را کنار بگذارید سپس 4 قاشق ماست هم زده ، 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد و ادویه ها که شامل پاپریکا ، پودر کاری ، نمک🧂 ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، آویشن ، ادویه ایتالیایی و پودر پیاز است رو همراه با سس فلفل تند🌶️ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
مرحله دوم
مرغ ها رو داخل یک ظرف بریزید و از سس روی اونها بریزید و خوب مرغ ها رو با این سس ماساژ بدید و روی آن را سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه ، توی این فاصله سبزیجات کنار مرغ که شامل سیب زمینی🥔 ، پیاز🧅 ، سیرتازه🧄 ، فلفل دلمه ای🫑 ، زنجبیل تازه ، هویج🥕 را آماده کنید به این صورت که همه سبزیجات را به قطعات بزرگ خرد کنید .
مرحله سوم
فر را با دمای 200 درجه🔥 بذارید که گرم بشه سپس مرغ ها را از داخل یخچال بیرون بیارید و کف سینی کاغذ روغنی قرار بدید و بعد مرغ ها روی آن بچینید ، سبزیجات رو داخل باقیمانده سس بریزید و آنها را با سس مخلوط کنید سپس سبزیجات را هم کنار مرغ ها داخل سینی فر بچینید ، مقداری آب لیمو ترش روی همه مواد بریزید روی سینی رو فویل بکشید و با چاقو چند تا شکاف روی اون بزنید حالا سینی رو داخل فر بگذارید و به مدت 1ساعت⏰ اجازه بدید که پخت اولیه آن صورت بگیرد .
مرحله چهارم
کره را آب کنید سپس مرغ ها رو بیرون بیارید و فویل را از روی اون باز کنید مقداری از کره آب شده رو روی مرغ ها بریزید تا مرغ ها طلایی بشه سپس دوباره اون ها رو داخل فر به مدت 1ساعت⏰ قرار بدید ؛ نوش جان