طرز تهیه اسنک مارتادلا با قارچ و پنیر یک غذای آسان و سریع
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اسنک مارتادلا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه اسنک مارتادلا
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ نان تست 4 عدد
⫸ کالباس مارتادلا 1 عدد
⫸ قارچ 3 عدد
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه اسنک مرغ با قارچ و پنیر بدون ساندویچ ساز
مرحله اول
برای شروع پوست کالباس مارتادلا رو جدا کنید و بعد اون رو با رنده درشت رنده کنید. حالا نانهای تست رو داخل دستگاه اسنک ساز قرار بدید ، سپس روی نانها مقداری پنیر پیتزا بریزید و بعد روی پنیر کالباس مارتادلا رنده شده را بریزید.
مرحله دوم
سه عدد قارچ رو پوست بگیرید ، بعد به صورت اسلایسی خرد کنید و روی کالباسها بچینید. بعد نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن روی مواد بریزید و مجدد یک نان تست روی این مواد قرار بدید.
مرحله سوم
حالا دستگاه رو ببندید و روشن کنید و زمان بدید تا ساندویچ آماده شود. بعد آنها را از داخل دستگاه بیرون بیاورید و به همراه سس سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که دستگاه ساندویچ ساز در دسترس نداشتید ، میتوانید یک ماهیتابه گریل روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که ماهیتابه داغ شد ، ساندویچها را درون آن بزارید و یک جسم سنگین روی ساندویچ قرار بزارید ، تا گریل شود.
◉ در صورتی که کالباس مارتادلا در دسترس نداشتید ، میتوانید به جای آن از مرغ یا گوشت هم استفاده کنید.
◉ میتوانید به جای استفاده از پنیر پیتزا ، از پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان یا پنیر ورقهای هم استفاده کنید.
◉ استفاده از ادویه در تهیه این ساندویچ کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید از ادویههای متفاوتتری استفاده کنید.