طرز تهیه اسنک مارتادلا با قارچ و پنیر یک غذای آسان و سریع

طرز تهیه اسنک مارتادلا با قارچ و پنیر یک غذای آسان و سریعسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اسنک مارتادلا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه اسنک مارتادلا

مواد لازم برای 2 نفر

نان تست 4 عدد

کالباس مارتادلا 1 عدد

قارچ 3 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع پوست کالباس مارتادلا رو جدا کنید و بعد اون رو با رنده درشت رنده کنید. حالا نان‌های تست رو داخل دستگاه اسنک ساز قرار بدید ، سپس روی نان‌ها مقداری پنیر پیتزا بریزید و بعد روی پنیر کالباس مارتادلا رنده شده را بریزید.


مرحله دوم

سه عدد قارچ رو پوست بگیرید ، بعد به صورت اسلایسی خرد کنید و روی کالباس‌ها بچینید. بعد نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و آویشن روی مواد بریزید و مجدد یک نان تست روی این مواد قرار بدید.


مرحله سوم

حالا دستگاه رو ببندید و روشن کنید و زمان بدید تا ساندویچ آماده شود. بعد آنها را از داخل دستگاه بیرون بیاورید و به همراه سس سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که دستگاه ساندویچ ساز در دسترس نداشتید ، می‌توانید یک ماهیتابه گریل روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که ماهیتابه داغ شد ، ساندویچ‌ها را درون آن بزارید و یک جسم سنگین روی ساندویچ قرار بزارید ، تا گریل شود.
در صورتی که کالباس مارتادلا در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مرغ یا گوشت هم استفاده کنید.
می‌توانید به جای استفاده از پنیر پیتزا ، از پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان یا پنیر ورقه‌ای هم استفاده کنید.
استفاده از ادویه در تهیه این ساندویچ کاملاً به ذائقه‌ شما بستگی دارد و می‌توانید از ادویه‌های متفاوت‌تری استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.