طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز
سلام دوستان سایت آشپزم مثل همیشه امروز با یه غذای خوشمزه دیگه در خدمت شماس پیشنهاد امروز ما برای شما طرز ته چین مرغ و قارچ با پلوپز بسیار ساده و خوشمزه یه غذای خوشمزه مفید که فکر نمیکنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از پخت این غذا لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 4 پیمانه
⫸ ماست 5 الی 6 قاشق غذاخوری
⫸ زرده تخم مرغ 3 عدد
⫸ زعفران دم کرده
⫸ ادویه به میزان دلخواه:نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و گل محمدی و دارچین
مواد میانی
⫸ سینه مرغ ریش ریش شده
⫸ قارچ
⫸ زرشک
⫸ پیاز داغ خلالی
مرحله اول
اول مرغ رو با یدونه پیاز کوچیک و نمک و فلفل میزاریم آبپز بشه. بعد از این که پخت ریش ریش میکنیم و با کره یکم تفت میدیم.قارچ هارو ورقه ای خورد میکنیم و با کره تفت میدیم.زرشک رو بعد از شستن با یکم کره و یکم شکر تفت میدیم.
مرحله دوم
برنج رو که از قبل خیس کردیم توی آب جوش میریزیم و با نمک میپزیم، یکم که نرم شد آبکش میکنیم.دقت کنید که حتما برنج رو دون آبکش کنید( نرم نباشه).
مرحله سوم
حالا توی یک کاسه بزرگ ماست و زرده تخم مرغ و زعفران و ادویه (شامل گل محمدی، دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر )رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید. میتونید کمی روغن هم اضافه کنید.
مرحله چهارم
برنج رو طی دو سه مرحله به مایع ماستی اضافه کنید و آروم هم بزنید و زعفران اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتون برسه.
مرحله پنجم
حالا کف قابلمه یا ظرف مورد نظرتون روغن بریزید (کف ظرف کاملا چرب بشه)و دیواره ظرف رو چرب کنید.
مرحله ششم
یک لایه از برنج آماده شده رو اضافه کنید و با پشت قاشق خوب صاف کنید ولی له نکنید.یک لایه مرغ و پیازداغ و زرشک و قارچ بریزید. مواد میانی رو وسط بریزید طوری که به دیواره ظرف نچسبه چون میسوزه و ته چینتون ظاهر قشنگی نخواد داشت.دوباره یک لایه برنج بریزید و با پشت قاشق صاف و منسجم کنید.با سیخ چوبی چنتا سوراخ کوچک ایجاد کنید که خوب دم بکشه.
مرحله هفتم
برای پختش اول باید حرارت یکم بالا باشه تا بخار کنه بعد از چند دقیقه حرارت رو کم میکنیم به مدت 30 الی 40 دقیقه میزاریم دم بکشه.سر 30 دقیقه چک میکنیم وقتی دیدیم دیواره برنج طلایی شده یعنی زیرشم سرخ شده و ته چین آماده اس . (بهتره از شعله پخش کن استفاده کنید)
مرحله هشتم
ته چین رو برگردونید و با پیاز داغ خلالی و زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
نکته
❌ اگر از فر استفاده میکنید حرارت باید 180 درجه سانتی گراد باشه و روی ظرف فویل بکشید و چنتا سوراخ اینجاد کنید بعد از 40 دقیقه چک کنید که طلایی شده باشه.
❌ چند دقیقه اخر فویل رو میتونید بردارید تا بالای ته چین هم طلایی بشه.