طرز تهیه تن ماهی لا پلو با برنج سفید دو نفره

طرز تهیه تن ماهی لا پلو با برنج سفید دو نفره

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز قراره باهمطرز تهیه تن ماهی لا پلو رو یاد بگیریم. یه خوراک تن ماهی لذیذ ، که هم میشه با نون میل کرد هم میشه با برنج اون رو میل کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه تن ماهی لا پلو

مواد لازم برای 2 نفر

تُن ماهی ۱عدد

قارچ 5 عدد

گوجه 5 عدد متوسط

نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و‌ پودر پاپریکا

برنج 1/5 پیمانه

زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری

زردچوبه ، کنجد طلایی 2 قاشق چایخوری

سیب زمینی 2 عدد

نمک ، فلفل ، نعنا


مرحله اول

در مرحله اول داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب جوش اومد تون ماهی رو داخل اون بزارید تا کامل بپزه. حالا ۵ عدد قارچ رو بشورید وقتی که آب قارچ ها رفت آن را به صورت اسلایسی خرد کنید. حالا ۵ عدد گوجه متوسط رو بشورید و با غذاسازی و یا رنده اونها رو پوره کنید.


مرحله دوم

حالا یک عدد ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید وقتی که ماهیتابه داغ شد گوجه و قارچ ها رو بدون روغن داخل آن بریزید و تفت بدید وقتی آب قارچ و گوجه کشیده شد ادویه ها که شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه و پودر پاپریکا هست رو داخل مواد بریزید و مجددا تفت بدهید کمی که تفت دادید تن ماهی رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در ماهیتابه رو بذارید سپس به مدت ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا مواد خوب بپزه.


مرحله سوم

حالا میریم سراغ درست کردن برنج داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد نمک بعلاوه برنج که اون رو از قبل شسته و آبکش کردید داخل قابلمه بریزید بعد از ۷ الی ۸ دقیقه برنج را آبکش کنید و بذارید که آب اون بره.


مرحله چهارم

حالا کف قابلمه مقداری روغن به همراه زعفران دم کرده و علاوه زردچوبه و کمی کنجد بریزید وقتی که روغن داغ شد نیمی از برنج رو داخل قابلمه بریزید سپس از موادی که قبلاً درست کردید روی برنج بریزید سپس نصف دیگه برنج را روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی آن مقداری آب بریزید سپس در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید و به مدت یک ساعت اجازه بدید تا برنج بپزه.


مرحله پنجم

حالا میریم سراغ درست کردن سیب زمینی دو عدد سیب زمینی رو بشورید سپس آنها را پوست بگیرید و بعد به صورت خلالی اونها رو خورد کنید و دوباره با آب بشورید و اجازه بدید تا آب کامل بره و خشک بشه.


مرحله ششم

حالا مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا روغن داغ بشه بعد سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل ان سرخ کنید سپس اونها رو روی دستمال روغن گیر بذارید به سیب زمینی ها نمک فلفل و نعنا رو اضافه کنید تا طعم بهتری بگیره. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.