طرز تهیه والک پلو مجلسی و ساده

طرز تهیه والک پلو مجلسی و سادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم 👨🏻‍🍳. امروز براتون طرز تهیه والک پلو مجلسی 🍚 داریم . والک یک پیاه کوهی هست که باهاش غذای معروف والک پلو رو دست میکنند پیشنهاد میکنم شما امتحانش کنید میدونم که لذت میبرید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 🍚 4 پیمانه

والک 1 کیلو

کنگر 250 گرم

روغن معطر 150 گرم

نمک 🧂 فلفل زرد چوبه به مقدار لازم

مرغ 🍗 1 کیلو

پیاز 🧅 1 عدد

سیر 🧄 5 حبه

رب 🍅 50 گرم زعفران دم شده

⫸ به لیمو چند برگ


مرحله اول

برنج 🍚 را آبکش کرده. سبزی والک را پاک کرده و یک سانتی متری خرد کنید و خوب بشویید و سپس بخار پز کرده و کمی نمک 🧂 به آن می افزاییم.


مرحله دوم

کنگرها را پاک کرده و دو تا سه سانتی خرد کنید و تفت دهید و کمی نمک به آن بیفزایید.روغن را در دیگ ریخته، برنج را با والک و کنگر مخلوط کنید و در دیگ ریخته و روی آنرا کمی روغن بزنید و دم بگذارید.🥘


مرحله سوم

مرغ🍗 را در ظرف مناسب قرار دهید، پیاز🧅، سیر 🧄، هویج🥕، کرفس، فلفل، زعفران و رب را به آن افزوده و با کمی آب بگذارید که بپزد.


نکته:

❌ این غذا را می توانید به همراه سالاد🥗 یا ماست و یا مرغ🍗 یا گوشت 🍖 سرو نمایید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.