طرز تهیه والک پلو مجلسی و ساده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم 👨🏻🍳. امروز براتون طرز تهیه والک پلو مجلسی 🍚 داریم . والک یک پیاه کوهی هست که باهاش غذای معروف والک پلو رو دست میکنند پیشنهاد میکنم شما امتحانش کنید میدونم که لذت میبرید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 🍚 4 پیمانه
⫸ والک 1 کیلو
⫸ کنگر 250 گرم
⫸ روغن معطر 150 گرم
⫸ نمک 🧂 فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
⫸ مرغ 🍗 1 کیلو
⫸ پیاز 🧅 1 عدد
⫸ سیر 🧄 5 حبه
⫸ رب 🍅 50 گرم زعفران دم شده
⫸ به لیمو چند برگ
مرحله اول
برنج 🍚 را آبکش کرده. سبزی والک را پاک کرده و یک سانتی متری خرد کنید و خوب بشویید و سپس بخار پز کرده و کمی نمک 🧂 به آن می افزاییم.
مرحله دوم
کنگرها را پاک کرده و دو تا سه سانتی خرد کنید و تفت دهید و کمی نمک به آن بیفزایید.روغن را در دیگ ریخته، برنج را با والک و کنگر مخلوط کنید و در دیگ ریخته و روی آنرا کمی روغن بزنید و دم بگذارید.🥘
مرحله سوم
مرغ🍗 را در ظرف مناسب قرار دهید، پیاز🧅، سیر 🧄، هویج🥕، کرفس، فلفل، زعفران و رب را به آن افزوده و با کمی آب بگذارید که بپزد.
نکته: