طرز تهیه یتیمچه بادمجان با کالری پایین و خوشمزه

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یه غذای ساده و کم کالری و آوردم که بسیار خوشمزه هست غذای امروز طرز تهیه یتیمچه بادمجان امیدوارم این غذارو هم درست کنید و ازش لذت ببرید، با من همراه باشید.

درجه سختی: 3.5/10

زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز 2 عدد

سیر 2 حبه

بادمجان بزرگ 4 عدد

روغن مایع به اندازه کافی

گوجه فرنگی متوسط 4 عدد

⫸ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه زردچوبه به اندازه کافی


مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های 2 سانتی متری برش می دهیم و کنار می گذاریم.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شورییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم


مرحله دوم

در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود،سپس پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند آنگاه در بشقابی می ریزیم و سیر را در روغن تفت می دهیم و بادمجان ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم


مرحله سوم

صبر می کنیم تا بادمجان ها سرخ شوند.(می توانید بادمجان ها را نصف کنید و به همان صورت سرخ کنید و بعد مکعبی خرد کنید.) سپس پیاز طلایی شده را مجددا به تابه اضافه می کنیم و با بادمجان ها تفت می دهیم


مرحله چهارم

پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز باقیمانده خوب بكوبید.(می توانید اول پیاز ریز رنده كنید بعد چربی را بكوبید و با هم مخلوط كنید ) و داخل غذا بریزید .


مرحله پنجم

گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم و نصف لیوان آب به مواد اضافه می کنیم


مرحله ششم

درب تابه را می گذاریم تا یتیمچه با حرارت کم بپزد و روغن بیندازند. پس از آنکه مشاهده کردیم غذا روغن انداخته است یتیمچه آماده سرو شده است، آن را در بشقاب بکشید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.


خواص و فواید بادمجان:

✅ حاوی ویتامین A, C, B,K و کلسیم و آهنه
✅ خلط آوره
✅ برای پوست و رشد مو
✅ کنترل قند خون
✅ پیشگیری از سرطان
✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
✅ حاوی آنتی اکسیدان
✅ عالی برای استخوان ها و پوکی استخوان
✅ کاهش وزن
✅ مفید برای مغز
✅ مفید برای سلامت قلب
✅ ضد باکتری

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.