طرز تهیه کلوچه عربی با روکش کنجدی با طعمی فوق العاده + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کلوچه عربی+ نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کلوچه عربی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 100 گرم
⫸ روغن 150 میلی لیتر
⫸ آب 75 میلی لیتر
⫸ شیر خشک 60 گرم
⫸ نمک 1 پنس
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ بیکینگ پودر 10 گرم
⫸ آرد 500 گرم
⫸ پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ پودر نسکافه 2 قاشق چایخوری
⫸ آب جوش 1 قاشق غذاخوری
⫸ کنجد به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بسبوسه به روش عربی با آرد سمولینا خوشمزه و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این کلوچه عربی خوشمزه ، اول از همه فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا حین درست کردن مایع کلوچه کاملاً گرم شود.
مرحله دوم
برای درست کردن کلوچه ، تخم مرغها رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن روغن مایع ، وانیل ، آب ، شیر خشک ، نمک و شکر رو اضافه کنید. حالا با همزن دستی مواد رو خوب هم بزنید تا به صورت یک دست ترکیب شوند.
مرحله سوم
3 قاشق غذاخوری از آرد رو بردارید و به همراه بکینگ پودر و پودر زنجبیل داخل یک ظرف بریزید و ترکیب کنید. این ترکیب رو سه مرتبه الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید. حالا تمامی مواد رو ترکیب کنید تا قاطی شود
مرحله چهارم
کره به دمای محیط رسیده رو به مواد اضافه اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، تا کره به خورد مواد کلوچه برود و مواد یکدست شود. حالا باقیمانده آرد رو الک کنید ،کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیری نرم و لطیف به دست بیاورید.
مرحله پنجم
خمیر به دست اومده رو بین دو عدد کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه به قطر 7 سانتیمتر باز کنید. بعد با کاترهای مورد نظرتون اونها رو برش بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیرها را درون سینی قرار بدید.
مرحله ششم
برای رومال کلوچهها 2 قاشق پودر نسکافه رو داخل یک لیوان بریزید ، به آن یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و ترکیب کنید تا جایی که پودر نسکافه داخل آب حل شود. بعد اون رو کنار بزارید تا خنک شود.
مرحله هفتم
تخم مرغها را به مخلوط نسکافه اضافه کنید و خوب ترکیب کنید ، تا یکدست شود. بعد روی خمیرها رو به کمک این مواد رومال کنید و با چنگال هر طرحی که دوست دارید روی آن ایجاد کنید.
مرحله هشتم
مقداری کنجد روی شیرینیها بپاشید و سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر بذارید تا کلوچهها پخته شوند. بعد از اینکه کلوچهها پخت ، اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه داشته باشید که حین پخت کلوچهها یک کاسه آب جوش در کنار کلوچهها درون فر قرار بدید ، تا بافت کلوچهها نرم و لطیف شوند.
◉ حتماً برای درست کردن این کلوچهها ، فر رو با دمای گفته شده روشن کنید تا کاملاً داغ باشد.
◉ اگر از فر گازی استفاده میکنید ، سینی را در طبقه وسط فر به مدت گفته شده قرار بدید.
◉ رومال شیرینیها کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید به جای مخلوط نسکافه و تخم مرغ از موارد دیگری استفاده کنید.