طرز تهیه کلوچه عربی با روکش کنجدی با طعمی فوق العاده + نکات مهم

طرز تهیه کلوچه عربی با روکش کنجدی با طعمی فوق العاده + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کلوچه عربی+ نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه کلوچه عربی

مواد لازم برای 5 نفر

تخم مرغ 2 عدد

شکر 100 گرم

روغن 150 میلی لیتر

آب 75 میلی لیتر

شیر خشک 60 گرم

نمک 1 پنس

وانیل نوک قاشق چایخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 10 گرم

آرد 500 گرم

پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رومال

تخم مرغ 1 عدد

پودر نسکافه 2 قاشق چایخوری

آب جوش 1 قاشق غذاخوری

کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این کلوچه عربی خوشمزه ، اول از همه فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید ، تا حین درست کردن مایع کلوچه کاملاً گرم شود.


مرحله دوم

برای درست کردن کلوچه ، تخم مرغ‌ها رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن روغن مایع ، وانیل ، آب ، شیر خشک ، نمک و شکر رو اضافه کنید. حالا با همزن دستی مواد رو خوب هم بزنید تا به صورت یک دست ترکیب شوند.


مرحله سوم

3 قاشق غذاخوری از آرد رو بردارید و به همراه بکینگ پودر و پودر زنجبیل داخل یک ظرف بریزید و ترکیب کنید. این ترکیب رو سه مرتبه الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید. حالا تمامی مواد رو ترکیب کنید تا قاطی شود


مرحله چهارم

کره به دمای محیط رسیده رو به مواد اضافه اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، تا کره به خورد مواد کلوچه برود و مواد یکدست شود. حالا باقیمانده آرد رو الک کنید ،کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیری نرم و لطیف به دست بیاورید.


مرحله پنجم

خمیر به دست اومده رو بین دو عدد کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه به قطر 7 سانتی‌متر باز کنید. بعد با کاترهای مورد نظرتون اون‌ها رو برش بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیرها را درون سینی قرار بدید.


مرحله ششم

برای رومال کلوچه‌ها 2 قاشق پودر نسکافه رو داخل یک لیوان بریزید ، به آن یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و ترکیب کنید تا جایی که پودر نسکافه داخل آب حل شود. بعد اون رو کنار بزارید تا خنک شود.


مرحله هفتم

تخم مرغ‌ها را به مخلوط نسکافه اضافه کنید و خوب ترکیب کنید ، تا یکدست شود. بعد روی خمیرها رو به کمک این مواد رومال کنید و با چنگال هر طرحی که دوست دارید روی آن ایجاد کنید.


مرحله هشتم

مقداری کنجد روی شیرینی‌ها بپاشید و سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر بذارید تا کلوچه‌ها پخته شوند. بعد از اینکه کلوچه‌ها پخت ، اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه داشته باشید که حین پخت کلوچه‌ها یک کاسه آب جوش در کنار کلوچه‌ها درون فر قرار بدید ، تا بافت کلوچه‌ها نرم و لطیف شوند.
حتماً برای درست کردن این کلوچه‌ها ، فر رو با دمای گفته شده روشن کنید تا کاملاً داغ باشد.
اگر از فر گازی استفاده می‌کنید ، سینی را در طبقه وسط فر به مدت گفته شده قرار بدید.
رومال شیرینی‌ها کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید به جای مخلوط نسکافه و تخم مرغ از موارد دیگری استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.