طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو در خانه و کافی شاپی + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بستنی وانیلی 6 اسکوپ
⫸ پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
⫸ خامه قنادی 100 گرم
⫸ بیسکویت لیدی فینگر 10 عدد
⫸ پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ سس شکلات و پودر قهوه به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن میلک شیک تیرامیسو ، ابتدا شیر رو داخل یک مخلوط کن بریزید و بعد به آن پنیر خامهای و اسکوپهای بستنی وانیلی رو اضافه کنید.
مرحله دوم
پودر نسکافه و بیسکویتهای لیلی فینگر را به باقی مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید ، تا جایی که مواد به خوبی میکس شود و به صورت کامل یکدست شود.
مرحله سوم
خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که خامه به صورت کامل فرم بگیرد و وقتی ظرف رو برمیگردانید از داخل کاسه بیرون نریزد.
مرحله چهارم
داخل لیوان سرو مورد نظرتون از سس شکلات بریزید و بعد داخل آن مقداری پودر قهوه بپاشید. حالا مواد میکس شده رو داخل لیوان بریزید ، روی آن خامه قنادی فرم گرفته شده بریزید و بعد روی میلک شیک رو با سس شکلات و بیسکویت تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای پودر نسکافه میتوانید از پودر قهوه استفاده کنید.
◉ در صورتی که به بیسکویت لیدی فینگر دسترسی نداشتید ، میتوانید از بیسکویتهای دیگر مانند پتی پور و یا حتی کیکهای اسفنجی استفاده کنید.
◉ برای اینکه نوشیدنی را بلافاصله بعد از اینکه آماده شد سرو کنید ، حتماً از شیری استفاده کنید که کاملاً خنک و سرد شده است.
◉ حتماً این نوشیدنی را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید ، تا بافت خامه یا خنک آن از بین نرود و به صورت کامل از آن لذت ببرید.