طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو در خانه و کافی شاپی + نکات مهم

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو در خانه و کافی شاپی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه میلک شیک تیرامیسو

مواد لازم برای 4 نفر

بستنی وانیلی 6 اسکوپ

پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری

خامه قنادی 100 گرم

بیسکویت لیدی فینگر 10 عدد

پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری

شیر 1 لیوان

سس شکلات و پودر قهوه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن میلک شیک تیرامیسو ، ابتدا شیر رو داخل یک مخلوط کن بریزید و بعد به آن پنیر خامه‌ای و اسکوپ‌های بستنی وانیلی رو اضافه کنید.


مرحله دوم

پودر نسکافه و بیسکویت‌های لیلی فینگر را به باقی مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید ، تا جایی که مواد به خوبی میکس شود و به صورت کامل یکدست شود.


مرحله سوم

خامه قنادی رو داخل یک ظرف بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که خامه به صورت کامل فرم بگیرد و وقتی ظرف رو برمی‌گردانید از داخل کاسه بیرون نریزد.


مرحله چهارم

داخل لیوان سرو مورد نظرتون از سس شکلات بریزید و بعد داخل آن مقداری پودر قهوه بپاشید. حالا مواد میکس شده رو داخل لیوان بریزید ، روی آن خامه قنادی فرم گرفته شده بریزید و بعد روی میلک شیک رو با سس شکلات و بیسکویت تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای پودر نسکافه می‌توانید از پودر قهوه استفاده کنید.
در صورتی که به بیسکویت لیدی فینگر دسترسی نداشتید ، می‌توانید از بیسکویت‌های دیگر مانند پتی پور و یا حتی کیک‌های اسفنجی استفاده کنید.
برای اینکه نوشیدنی را بلافاصله بعد از اینکه آماده شد سرو کنید ، حتماً از شیری استفاده کنید که کاملاً خنک و سرد شده است.
حتماً این نوشیدنی را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید ، تا بافت خامه یا خنک آن از بین نرود و به صورت کامل از آن لذت ببرید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.