طرز تهیه شربت نارنج در خانه طبیعی و ترش برای تابستان + نکات مهم

طرز تهیه شربت نارنج در خانه طبیعی و ترش برای تابستان + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت نارنج + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شربت نارنج

مواد لازم برای 5 نفر

نارنج 12 عدد

شکر 1 پیمانه

آب لیمو 1 عدد

آب سرد 1 لیتر


مرحله اول

برای تهیه یک شربت خوش‌طعم با نارنج، ابتدا نارنج‌ها را از وسط به دو نیم برش بزنید و سپس آن‌ها را به صورن اسلایلسی و نازک خرد کنید. برش‌های نارنج را درون یک کاسه شیشه‌ای بزرگ بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید.


مرحله دوم

حالا با یک گوشت‌کوب چوبی یا وسیله مشابه برش‌ها را کاملاً له کنید ، تا عصاره نارنج کامل خارج شود.


مرحله سوم

در مرحله بعد، آب خنک را به نارنج های له شده اضافه کنید و این ترکیب را به آرامی هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس مقداری آب لیموی تازه را برای طعم‌دهی بهتر به باقی مواد اضافه کنید.


مرحله چهارم

یک صافی با سوراخ‌های ریز روی یک کاسه بزرگ دیگر قرار دهید. مخلوط نارنج را از صافی عبور دهید و با یک قاشق فشار بدید ، تا عصاره نارنج خارج شود و شربت صاف و یک دستی به دست بیاوید.


مرحله پنجم

شربت صاف شده را درون یک پارچ بریزید و اگر تمایل دارید، چند تکه یخ یا برش‌های نازک نارنج برای تزیین به آن اضافه کنید. سپس شربت رو داخل یخچال قرار بدید تا خنک شود ، بعد آن رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای داشتن شربتی با طعمی طبیعی و خوش‌عطر، از نارنج‌های رسیده و تازه استفاده کنید. نارنج‌های بی‌کیفیت یا کهنه ممکن است طعم تلخ یا بدمزه‌ای به نوشیدنی بدهند.
برش‌های نارنج باید بسیار نازک باشند تا راحت‌تر له شوند و عصاره بیشتری آزاد کنند. استفاده از یک چاقوی تیز یا رنده مخصوص می‌تواند به نازک خرد کردن نازج ها کمک کند.
بسته به ذائقه خود و شیرینی طبیعی نارنج‌ها، مقدار شکر را تنظیم کنید. همچنین می‌توانید از جایگزین‌های طبیعی مانند عسل استفاده کنید.
هنگام عبور مایع از صافی، بهتر است با قاشق یا کفگیر برش‌های نارنج را به آرامی فشار دهید تا عصاره نارنج کامل شود. استفاده از صافی با سوراخ‌های ریز مانع ورود تفاله‌ها به نوشیدنی می‌شود.
آب لیموی تازه به تعادل طعم‌ها در تهیه این شربت کمک می‌کند. همچنین از اضافه کردن آبلیموهای آماده یا صنعتی خودداری کنید، زیرا ممکن است طعم مصنوعی ایجاد کنند.
اگر قرار است نوشیدنی را برای مدت طولانی نگهداری کنید، در ظرفی در بسته بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا طعم و تازگی آن حفظ شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.