طرز تهیه شربت خیار رنده شده خنک و سالم با آموزش راحت

طرز تهیه شربت خیار رنده شده خنک و سالم با آموزش راحتسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت خیار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شربت خیار

مواد لازم برای 2 نفر

نمک 1 پنس

عسل 2 قاشق سوپخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

آب 2 پیمانه

خیار 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این شربت خنک و خوشمزه ، ابتدا خیار رو بشورید و بعد اون رو پوست بگیرید. حالا خیار رو به اندازه‌های متوسط برش بدید. سپس با رنده درشت یا به وسیله یک چاقو اون رو به صورت خیلی ریز خرد کنید.


مرحله دوم

در این مرحله شکر رو داخل یک ماهیتابه بریزید و به آن آب اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا آب به جوش بیاید و شکر به صورت کامل داخل آب حل شود.


مرحله سوم

وقتی که شکر داخل آب حل شد ، خیار رنده شده رو به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه مدام هم بزنید تا خیار نرم شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید ، تا مواد به دمای محیط برسد و کامل سرد شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد سرد شد اون‌ها را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بعد به آن مقداری عسل اضافه کنید و دستگاه رو با دور تند روشن کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید


مرحله پنجم

حالا یک پارچه توری روی یک کاسه نسبتاً بزرگ قرار بدید ، بعد ترکیب موادی که داخل میکسر هست رو از پارچه عبور بدید و داخل کاسه بریزید. مقداری نمک به شربت اضافه کنید تا تلخی خیار گرفته شود. سپس شربت را داخل لیوان‌های سرو مورد نظرتون بریزید و نوش جان کنید. نوش جان


نکات مهم
مقدار نمکی که در تهیه این شربت استفاده می‌کنید ، نباید بیشتر از یک پنس باشد و فقط باید در حدی باشد که تلخی خیار گرفته شود ، اما شیرینی شربت از بین نرود.
بعد از اینکه شربت رو درست کردید ، می‌توانید اون را داخل یک ظرف دربسته بریزید و به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
این شربت یک گزینه عالی برای سنگ کلیه و فشار خون بالا می‌باشد.
مقدار عسلی که در تهیه شربت خیار استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید مقدار اون رو کمتر یا زیادتر کنید.
برای اینکه بتوانید طعم بهتری از این شربت را تجربه کنید ، به شما پیشنهاد می‌کنیم که مقداری آبلیمو حین سرو به آن اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.