طرز تهیه آلو پراتا یا نان سیب زمینی هندی بدون گوشت و مرغ
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک نان هندی به اسم آلو پراتا هندی رو آوردیم. با این آموزش شما میتونید یک نان هندی ساده که طرفدار های خودش رو داره رو درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آلو پراتا هندی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی🥔 1 عدد متوسط
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ آب 2 لیوان
⫸ پرک فلفل قرمز🌶️ یا فلفل قرمز🌶️ به مقدار لازم
⫸ زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پیاز نگینی🧅 1 قاشق غذاخوری
⫸ گشنیز 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 1 قاشق چایخوری سرخالی
⫸ روغن 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کراهی مرغ یا مرغ عطری هندی با ادویه ویژه
مرحله اول
1 عدد سیب زمینی🥔 متوسط رو بشورید و آن را پوست بگیرید سپس با رنده ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید حالا پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشورید به صورت نگین رو خورد کنید و به سیب زمینی🥔 اضافه کنید .
مرحله دوم
زردچوبه ، گشنیز ، نمک🧂 و پرک فلفل قرمز رو به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید سپس 1 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کرده و هم بزنید .
مرحله سوم
1 لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید بعد آب رو کم کم به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک ماده نسبتاً رقیق به دست بیاد ؛ مخلوط آب و آرد رو به سیب زمینی🥔 اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه .
مرحله چهارم
مخلوط به دست آمده را داخل ماهیتابه نچسب پخش کنید وقتی خودشو گرفت اون رو برگردونید تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه از داخل ماهیتابه در بیرون و داخل ظرف مورد نظرتون بچینید ؛ نوش جان