طرز تهیه بورک کایتاز ترکیه ای خوشمزه با خمیر فوری خانگی

طرز تهیه بورک کایتاز ترکیه ای خوشمزه با خمیر فوری خانگی دوستان عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با آموزش یک غذای ترکیه ای خیلی خوشمزه و پر طرفدار به اسم بورک کایتاز ترکیه ای .
بورک از غذاهای اصیل و پرطرفدار ترکیه ای است که از خمیر نان یا خمیر شیرینی به نام خمیر یوفکا تهیه میشود و درون آن با انواع مواد دلخواه پر شده و در روغن یا فر سرخ میشود ، بورک کایتاز در شهری به همین نام در کشور ترکیه تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه بورک کایتاز ترکیه ای

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آب ولرم 3 لیوان

آرد حدودا 5 لیوان

نمک 1 قاشق مرباخوری

مایه خمیر خشک 1 قاشق سوپخوری

روغن برای باز کردن خمیر 1 فنجان چایخوری

مواد لازم برای مواد گوشتی

گوشت چرخکرده 300 الی 400 گرم

پیاز 3 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

فلفل قرمز 1 عدد

فلفل سبز 2 الی 3 عدد

رب انار 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، پولبیبر یا فلفل قرمز و زیره به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن خمیر 1 قاشق سوپخوری مایه خمیر را به همراه آب ولرم و نمک با هم خوب مخلوط کنید و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خیلی سفت نشه بعد روی خمیر را بپوشانید و اجازه بدید تا استراحت کنه و حجم آن زیاد شود .


مرحله دوم

برای درست کردن مواد گوشتی بورک 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید بعد آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، پولبیبر یا فلفل قرمز و زیره هست رو اضافه کنید .


مرحله سوم

1 عدد گوجه فرنگی که اون رو پوست گرفتید و خرد کردید رو به همراه 1 عدد فلفل قرمز خرد شده و 2 یا 3 عدد فلفل سبز خرد شده اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب انار رو به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و ورز بدید تا وقتی که چسبنده شود .


مرحله چهارم

خمیری که عمل اومده رو هواگیری کنید و بعد به چند قسمت تقسیم کنید و به کمک روغن اون رو باز کنید و آن را به شکل گل بپیچید و وسط اون ها رو کمی با دست گود کنید .


مرحله پنجم

کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و خمیرها را داخل اون بچینید و از مواد گوشتی داخل اون بریزید و با قاشق فشرده کنید سپس آن را به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت داخل فر با دمای 200 درجه قرار بدید تا روی اون طلایی بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.