طرز تهیه بورک کایتاز ترکیه ای خوشمزه با خمیر فوری خانگی
دوستان عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با آموزش یک غذای ترکیه ای خیلی خوشمزه و پر طرفدار به اسم بورک کایتاز ترکیه ای .
بورک از غذاهای اصیل و پرطرفدار ترکیه ای است که از خمیر نان یا خمیر شیرینی به نام خمیر یوفکا تهیه میشود و درون آن با انواع مواد دلخواه پر شده و در روغن یا فر سرخ میشود ، بورک کایتاز در شهری به همین نام در کشور ترکیه تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه بورک کایتاز ترکیه ای
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آب ولرم 3 لیوان
⫸ آرد حدودا 5 لیوان
⫸ نمک 1 قاشق مرباخوری
⫸ مایه خمیر خشک 1 قاشق سوپخوری
⫸ روغن برای باز کردن خمیر 1 فنجان چایخوری
مواد لازم برای مواد گوشتی
⫸ گوشت چرخکرده 300 الی 400 گرم
⫸ پیاز 3 عدد
⫸ گوجه فرنگی 1 عدد
⫸ فلفل قرمز 1 عدد
⫸ فلفل سبز 2 الی 3 عدد
⫸ رب انار 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل ، پولبیبر یا فلفل قرمز و زیره به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه املت شاک شوکا ترکیه ای بسیار خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن خمیر 1 قاشق سوپخوری مایه خمیر را به همراه آب ولرم و نمک با هم خوب مخلوط کنید و آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه و خیلی سفت نشه بعد روی خمیر را بپوشانید و اجازه بدید تا استراحت کنه و حجم آن زیاد شود .
مرحله دوم
برای درست کردن مواد گوشتی بورک 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید بعد آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، پولبیبر یا فلفل قرمز و زیره هست رو اضافه کنید .
مرحله سوم
1 عدد گوجه فرنگی که اون رو پوست گرفتید و خرد کردید رو به همراه 1 عدد فلفل قرمز خرد شده و 2 یا 3 عدد فلفل سبز خرد شده اضافه کنید و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب انار رو به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید و ورز بدید تا وقتی که چسبنده شود .
مرحله چهارم
خمیری که عمل اومده رو هواگیری کنید و بعد به چند قسمت تقسیم کنید و به کمک روغن اون رو باز کنید و آن را به شکل گل بپیچید و وسط اون ها رو کمی با دست گود کنید .
مرحله پنجم
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و خمیرها را داخل اون بچینید و از مواد گوشتی داخل اون بریزید و با قاشق فشرده کنید سپس آن را به مدت 50 دقیقه الی 1 ساعت داخل فر با دمای 200 درجه قرار بدید تا روی اون طلایی بشه ؛ نوش جان