طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکیه ای با خمیر یوفکا در فر
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای ترکیه ای رو آوردیم که با در دسترس ترین مواد درست میشه ، آموزش امروز طرز تهیه بورک مرغ هست.
بورک یکی از پر طرفدارترین غذاهای ترکی است که از خمیری که معمولا خمیر یوفکا است تهیه میشود و میتوان با قرار دادن مواد مورد نظر به عنوان شیرینی یا وعده غذایی آن را سرو کرد .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه بورک مرغ
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ خمیر یوفکا به مقدار لازم
⫸ کره آب شده 1 پیمانه
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ سیر🧄 2 حبه
⫸ فیله مرغ🥠 2 عدد
⫸ قارچ🍄 5 عدد
⫸ فلفل دلمه ای رنگی🫑 نصف 1 عدد
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
⫸ تخم گشنیز و فلفل سفید به مقدار لازم
⫸ سس سفید چیلی 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس خردل 1 قاشق غذاخوری
⫸ پرک فلفل قرمز🌶️ به مقدار لازم
⫸ پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بورک گوشت ترکی با خمیر یوفکا
مرحله اول
1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و اون رو به صورت خلالی خرد کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز🧅 را به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا پیاز کمی سبک شود .
مرحله دوم
در این فاصله 2 حبه سیر🧄 رو پوست بگیرید بعد اونها رو رنده کنید وقتی که پیاز🧅 سبک شد سیر رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز طلایی رنگ بشه حالا در این فاصله فیله های مرغ🥠 را به صورت نواری برش بزنید بعد اون رو به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ مرغ🥠 تغییر کنه .
مرحله سوم
بعد از اینکه مرغ🥠 خوب تغییر رنگ داد در ماهیتابه رو بذارید و اجازه بدید تا مرغ ها مغز پخت شد ، قارچ ها رو خوب بشورید بعد پوست بگیرید و آن ها را خرد کنید سپس وقتی که مرغ پخت قارچ ها رو به مرغ اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا با حرارت آب اضافی آن کشیده شود .
مرحله چهارم
تا وقتی که آب قارچ کشیده شود فلفل دلمه ای🫑 را خرد کنید و وقتی که آب قارچ کشیده شد اون رو به همراه ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل ، پودر آویشن ، تخم گشنیز و فلفل سفید هست به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و و اونها رو باهم تفت بدید سپس سس سفید چیلی ، سس خردل و پرک فلفل قرمز🌶️ رو به اون اضافه کنید و با همدیگر مخلوط کنید تا وقتی که سس و ادویه ها به خورد مواد بروند .
مرحله پنجم
2 عدد خمیر یوفکا رو روی هم بزارید و روی اون رو کره آب شده بمالید سپس از مواد میانی در قسمت طول خمیر بریزید بعد روی آن را پنیر پیتزا🧀 بریزید و خیلی آروم و محکم خمیر را بپیچید و از قسمت انتهایی شروع به رول کردن خمیر کنید تا به شکل گل در بیاد .
مرحله ششم
کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بزارید بعد دونه دونه بورک ها رو داخل قالب بچینید و در نهایت روی اون رو زرده تخم مرغ🥚 را براش کنید و کنجد بپاشید و داخل فر با دمای 180 درجه🔥 بذارید تا وقتی که طلایی شود ؛ نوش جان