طرز تهیه بورک گوشت ترکی با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک گوشت ترکی با خمیر یوفکا

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز میریم سراغ پخت بورک گوشت و قارچ.یک فینگر فود خوشمزه که میتونید خیلی راحت و بدون دردسر درست کنید و از اون داخل مهمونی ها و جشن تولد هاتون استفاده کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه بورک گوشت ترکی

مواد لازم برای 4 نفر

خمیریوفکا 1 بست

پیاز 2 عددمتوسط

گوشت چرخ شده تقریباً نیم کیلو

فلفل دلمه 1 عدد

قارچ 1 بسته

پنیرپیتزا به مقدارلازم

نمک،فلفل سیاه،زرچوبه،ادویه،پودرسیر،پابریکا،به مقدارلازم

زرده تخم مرغ 1 عددبرای رومال

رب گوجه فرنگی 2_3 قاشق غذاخوری

کنجدبه مقدارلازم


مرحله اول

برای درست کردن این بورک خوشمزه اول از همه میریم سراغ درست کردن خوراک ابتدا دو عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید بعد از اینکه کمی پیاز هاتون سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض بشه حالا ادویه هاتون که شامل نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر پاپریکا هست را اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله دوم

حالا دو عدد فلفل دلمه ای به رنگ های متفاوت رو بشورید و خشک کنید سپس به صورت نگینی خرد کنید و به خوراک داخل ماهیتابه اضافه کنید و خوب با گوشت مخلوط کنید حالا یک بسته قارچ رو بشورید و به صورت اسلایس های کوچک بسته به سلیقه خودتون خرد کنید و به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ قارچ هاتون عوض بشه


مرحله سوم

حالا میریم سراغ پیچیدن مواد ۱عدد خمیر یوفکا رو با احتیاط از داخل بسته خارج کنید حواستون باشه که خمیر یوفکا خراب نشه حالا با قلمو آن را نم دار کنید حالا یک مقدار از مواد بورک رو روی خمیر یوفکا بریزید و آن را پخش کنید و روش مقداری پنیر پیتزا بریزید سپس خمیر یوفکا رو رول کنید بقیه مواد را به همین شکل درست کنید


مرحله چهارم

حالا کف قالب فر و با کمی روغن چرب کنید و بورک ها رو روی اون بچینید سپس زرده تخم مرغ را جدا کنید و با چنگال هم بزنید و با قلمو اون رو روی بورک هاتون بمالید و روی بورک مقداری کنجد بریزید حالا داخل فر بزاری تا بورکتون آماده بشه.نوش جان


نکته

❌ داخل فربه مدت 15 تا 20 دقیقه بادمای 175 درجه سانتی گراد بپزید

❌ مواظب باشین خمیرروزیادباآب خیس نکنید

❌ میتونین یکم رب گوجه فرنگی باآبلیمووآب مخلوط کنیدوبریزیدروی سس گوشت وبزاریدچنددقیقه بپزه اینجوری سس گوشت خیلی خوشمزه میشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.