طرز تهیه دلمه برگ مو عراقی بسیار خوشمزه با آموزش آسان
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای عراقی به اسم دلمه عراقی رو آوردیم. این غذای خوشمزه شباهت خیلی زیادی به دلمه ایرانی داره به همین دلیل شما میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه دلمه عراقی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت 150 گرم
⫸ زردچوبه ، فلفل ، پودر سیر نصف قاشق چایخوری
⫸ برگ بو 1 عدد
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ پیازچه و شوید نصف پیمانه
⫸ برنج 1 پیمانه
⫸ ماست چکیده 3/4 پیمانه
⫸ گوجه 3 الی 4 عدد
⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه 1/5 قاشق چایخوری
⫸ برگ انگور به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کبه عربی با گوشت چرخ کرده و ادویه مخصوص
مرحله اول
برای درست کردن این دلمه خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید سپس به همراه گوشت داخل قابلمه بریزید.
مرحله دوم
ادویه ها که شامل زردچوبه ، فلفل ، پودرسیر و برگ بو هست رو به بقیه به پیاز و گوشت اضافه کنید ؛ مقدار زیادی آب روی مواد بریزید و قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا گوشت خوب بپزه.
مرحله سوم
پیازچه و شوید را بشویید و آن ها را داخل آبکش قرار بدید تا آب اضافی آن ها گرفته بشه سپس با چاقو خوب خورد کنید ، سبزی های خرد شده رو به یک پیمانه برنج که از قبل خیس کردید اضافه کنید بعد کمی ماست رو اضافه کنید.
مرحله چهارم
۳ الی ۴ عدد گوجه را بشورید با رنده آنها را پوره کنید و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به بقیه مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
برگ دلمه رو با آب داغ چند بار بشورید و اون روی سطح کار بذارید و از مواد دلمه مقداری بردارید و دلمه را به هر شکلی که دوست داری بپیچید ، دلمه ها رو داخل قابلمه بچینید و گوشت رو به همراه آب آن به مواد اضافه کنید بعد در قابلمه رو بذارید تا بپزه ؛ نوش جان