طرز تهیه گراتن نودل با گوشت چرخ کرده فوری و لذیذ

طرز تهیه گراتن نودل با گوشت چرخ کرده فوری و لذیذسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی ساده و فوری با نودل رو آوردیم که مطمعنا تا الان اون رو امتحان نکردید . آموزش امروز طرز تهیه گراتن نودل با گوشت چرخ کرده هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گراتن نودل

مواد لازم برای 1 الی 2 نفر

سیب زمینی 3 عدد

شیر نصف لیوان

آب به مقدار لازم

نودل 1 بسته

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای نصف 1 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ 5 عدد

نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، آویشن و پاپریکا به مقدار لازم

رب 1 قاشق غذاخوری

ادویه نودل 1 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول ۳ عدد سیب زمینی رو خوب بشورید و بعد داخل یک قابلمه مقدار آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی آب به جوش اومد سیب زمینی هارو داخل آب بزارید و اجازه بدید تا سیب زمینی ها مغز پخت بشن.


مرحله دوم

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت اونها رو از داخل آب خارج کنید و بزارید تا کمی از داغی بیفته سپس اون هارو پوست بگیرید ، سیب زمینی هارو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و به آن نمک و فلفل رو به همراه نصف لیوان شیر اضافه کنید بعد سیب زمینی رو خوب پوره کنید و داخل ظرف اون رو پهن کنید.


مرحله سوم

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که آب به جوش اومد ۱ بسته نودل رو به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه به آن اجازه بدید تا نودل کامل باز و نرم بشه وقتی که نول کاملا نرم شد اون رو از داخل آب خارج کنید و روی سیب زمینی ها بریزید.


مرحله چهارم

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید اون رو به صورت نگینی خرد کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه‌.


مرحله پنجم

وقتی که پیاز سبک شد نصف یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و باهم تفت بدید ،۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه حالا در این فاصله ۵ عدد قارچ رو بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید و بعد وقتی که گوشت تغییر رنگ داد قارچ هارو به آن اضافه کنید‌‌ و تفت بدید تا قارچ ها کمی نرم بشن.


مرحله ششم

وقتی که قارچ ها نرم شدن ۱ قاشق غذاخوری رب رو به همراه نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، آویشن و پاپریکا رو به آن اضافه کنید و هم بزنید در آخر ادویه نودل رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس این مخلوط رو روی نودل بریزید و در آخر روی آن پنیر پیتزا بریزید حالا ظرف رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.