طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی با سس بشامل
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی هست. اگر شما هم دوست دارید که یک غذای خوشمزه و ساده با مرغ درست کنید این آموزش برای شماست . با ما همراه باشید
طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ کره 50 گرم
⫸ ارد سفید 1 قاشق غذاخوری
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ قارچ 5 عدد بزرگ
⫸ فلفل دلمه نصف عدد
⫸ سس یا رب 1 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به میزان لازم
⫸ سیب زمینی 3 عدد درشت
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه گراتن سیب زمینی با سس قارچ و پنیر
مرحله اول
سه عدد سیب زمینی رو بشورید بعد آنها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای نازک آنها رو خرد کنید بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید.
مرحله دوم
برای درست کردن سس بشامل ابتدا ۵۰ گرم کره را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه بدید که کره آب بشه بعد به اونی قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامه آرد گرفته بشه. بعد یک لیوان شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا گلوله نشه. در آخر به آن مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
برای درست کردن مواد گوشتی ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت خلالی اون رو خورد کنید حالا یک ماهی تابه روی حرارت قرار بده داخل اون کمی روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه.
مرحله چهارم
وقتی که پیاز سبک شد ۵ عدد قارچ بشورید به صورت اسلایسی اونهارو خرد کنید. بعد آنها را به پیاز اضافه کنید و چند قطره آبلیمو روی آن بریزید تا قارچ ها سیاه نشن حالا یک قارچ و پیاز مقداری فلفل سیاه نمک و مقداری آویشن بزنید و کمی تفت بدید.
مرحله پنجم
در این مرحله یک عدد سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید بعد مخلوط پیاز و قارچ اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ مرغ تغییر کنه. حالا نصف فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله ششم
حالا مقداری زردچوبه بریزید و مواد رو باهم مخلوط کنید و با مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید.در این مرحله یک قاشق غذاخوری سس کچاپ یا رب اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رو یا سس گرفته بشه بعد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
حالا کف ظرف مورد نظرتون رو مقداری سس بشامل بریزید و کف ظرف اون رو پخش کنید حالا از سیب زمینی های سرخ شده را داخل ظرف بچینید بعد مجدداً روی سیب زمینی ها از سس بشامل بریزید. حالا از مواد گوشتی روی مواد بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بریزید و این مراحل را تکرار کنید تا وقتی که ظرف پر بشه.
مرحله هشتم
حالا فر رو با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید تا گرم بشه وقتی که فر گرم شد ظرف رو داخل فر به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا روی گراتن خوب سرخ و طلایی بشه.بعد از این مدت ظرف رو از یخچال بیرون بیارید و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید . نوش جان