طرز تهیه جوجه کباب تریاکی ژاپنی خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه جوجه کباب تریاکی ژاپنی خوش طعم و متفاوتسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک جوجه کباب خیلی متفاوت رو آوردیم به اسم جوجه کباب تریاکی ؛ این جوجه کباب خوشمزه طعم خیلی متفاوتی نسبت به جوجه های معمولی داره و با یک بار خوردن عاشق اون میشید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه جوجه تریاکی

مواد لازم برای 2 نفر

سویا سس 3 قاشق غذاخوری

عسل 2 قاشق غذاخوری

سرکه 4 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

سینه مرغ 1 عدد

ارد 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول سه قاشق غذاخوری سس سویا رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن دو قاشق غذاخوری عسل رو اضافه کنید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید تا یک دست بشه.


مرحله دوم

۴ قاشق غذاخوری سرکه رو به مواد اضافه کنید و دوباره باهم مخلوط کنید حالا ۲ حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز آنها را خوب رنده کنید و سیر رو به همراه فلفل قرمز و پودر زنجبیل به بقیه مواد سس اضافه کنید.


مرحله سوم

یک عدد سینه مرغ را به صورت دلخواه برش بزنید بعد مرغ ها رو داخل سس بچینید و اون زیر و رو کنید تا سس به خورد مرغ بره بعد در ظرف رو بزارید و اون رو داخل یخچال قرار بدید تا دو ساعت استراحت کنه.


مرحله چهارم

بعد از دو ساعت مرغ را از داخل مواد در بیارید و آن را داخل آرد بزنید تا یک لایه نازک از آرد روی مرغ را بپوشونه سپس مرغ ها رو داخل روغن خیلی داغ سرخ کنید وقتی که مرغ کمی طلایی شد آنها را از داخل روغن بیرون بیارید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه مرغ ها کاملاً سرخ شدند سسی که درست کردید رو داخل همون ماهیتابه بریزید وقتی که سس کمی غلیظ شد مرغ هارو داخل اون بچینید تا سس به خورد مرغ بره ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.