طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ فرانسوی بدون فر

طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ فرانسوی بدون فرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز با طرز تهیه کرپ گوشت فرانسوی در خدمت شما هستیم . یک غذای خوشمزه که نیازی به فر نداره و در کمترین زمان درست میشه و طعم فوق العاده ای داره ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

تخم مرغ 2 عدد

شیر 3/4 لیوان

روغن 2 قاشق غذاخوری

نمک،فلفل و‌ کمی شوید خشک شده به مقدار لازم

آرد 3/4 لیوان

گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ 100 گرم

ذرت و فلفل دلمه ای 1 لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی خرد کنید سپس به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ بده و آب آن کشیده بشه.


مرحله دوم

100 گرم قارچ را خوب بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید سپس آن را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آب آن هم کشیده بشه ، یک لیوان ذرت و فلفل دلمه خرد شده و نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پاپریکا و آویشن را اضافه کنید سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید در آخر ۱ لیوان آب روی مواد بریزید تا گوشت کاملا مغز پخت بشه.


مرحله سوم

برای درست کردن مواد کرپ دو عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید به آن سه چهارم لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید سپس سه چهارم لیوان آرد رو به همراه نمک و فلفل و کمی شوید خشک شده به مواد اضافه کنید و خوب آنها را مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه.


مرحله چهارم

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید و بعد از اینکه ماهیتابه داغ شد یک ملاقه از مواد کرپ بردارید داخل ماهیتابه اون رو پخش کنید وقتی که روی اون شروع به حباب زدن کرد و برگردونید تا طرف دیگه اون هم بپزه.


مرحله پنجم

وقتی که تمام مواد کرپ پخت یکی از آن ها را بردارید و مقداری از مواد گوشتی روی اون بریزید بر روی مواد گوشتی پنیر پیتزا بریزید آن را رول کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد دو طرف کرپ را داخل اون سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.