طرز تهیه دسر کرپ انبه فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه دسر کرپ انبه فرانسوی برای صبحانهسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر فرانسوی رو آوردیم که مطمعنا خیلیاتون اون رو دیدید ولی اسم اون رو نمیدونید. آموزش امروز طرز تهیه دسر کرپ انبه فرانسوی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه دسر کرپ انبه فرانسوی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 3/4 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

انبه 1/3 یک عدد

شیر 1 و 1/4 لیوان


مرحله اول

ابتدا سه چهارم لیوان آرد رو داخل یک ظرف الک کنید بعد دو قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و خوب اونها رو هم بزنید وقتی که آرد و شکر خوب با هم مخلوط شدند یک عدد تخم مرغ را به همراه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.


مرحله دوم

یک عدد انبه را از وسط برش بزنید و بعد اون رو داخل میکسر بریزید سپس به اون یک و یک چهارم لیوان شیر اضافه کنید خوب و آنها را با هم میکس کنید سپس این مخلوط را هم به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه .


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و بعد از مواد داخل ماهیتابه بریزید و وقتی که روی اون شروع به حباب زدن کرد اون رو برگردونید تا طرف دیگه اون هم بپزه.


مرحله چهارم

وقتی که دو طرف اون پخت را از داخل ماهیتابه بیرون بیاید و داخل یک ظرف بزارید ، داخل اون رو با کمی خامه و انبه پر کنید و آن را بپیچید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.