طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری بقچه ای بدون فر
سلام به دوستان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک فینگر فود خوشمزه رو آوردیم که یک پیشنهاد عالی برای دورهمی هاست ؛ آموزش امروز طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری هست ، کرپ یک نوع پنکیک بسیار نازک متعلق به کشور فرانسه است که معمولاً از آرد گندم تهیه میشود ، مایع کرپ رقیق تر از پنکیک است اگر کرپ برای وعده های ناهار یا شام تهیه شود از مخلفاتی مثل گوشت ، ژامبون و …استفاده میگردد و برای وعده صبحانه ازمواد شیرین مثل نوتلابرای داخل آن استفاده میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری
مواد لازم برای 1 الی 3 نفر
⫸ تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ شکر 1 قاشق🥄 چایخوری
⫸ نمک 🧂 1 پینچ ( اندازه ای که زمان برداشتن نمک بین دو انگشت جا میشود )
⫸ وانیل نوک قاشق🥄 چایخوری
⫸ شیر🥛 450 میلی لیتر
⫸ آرد 150 گرم
⫸ روغن 2 قاشق🥄غذاخوری
مواد لازم برای مواد داخلی
⫸ سینه مرغ🥠 2 تکه
⫸ قارچ🍄 200 گرم
⫸ پیاز🧅 1 الی 2 عدد
⫸ نمک🧂 ، فلفل و پاپریکا به مقدار لازم
⫸ خامه ترش ( در صورت در دسترس نبودن پنیر خامه ای یا خامه صبحانه ) 1 قاشق🥄 غذاخوری
⫸ پنیر🧀 چدار یا پنیر پیتزا 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ فرانسوی بدون فر
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ🥚 ، نمک🧂 ، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید ، وقتی که مواد خوب باهم مخلوط شد شیر🥛 رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، حالا آرد رو کم کم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر روغن رو بریزید وو به اندازه هم بزنید تا یکدست شود .
مرحله دوم
مایه کرپ تقریبا رقیق است نباید خیلی غلیظ شود ( از مایه پنکیک کمی رقیق تر است ) ؛ ماهیتابه نچسب رو کاملا داغ کنید و از مایه کرپ داخل آن بریزید وقتی که یک طرف آن طلایی شد آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگه آن طلایی شود اگر ماهیتابه نچسب باشد نیازی به چرب کردن ماهیتابه نیست.
مرحله سوم
سینه مرغ🥠 رو به صورت مربع های کوچک خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و مرغ رو اضافه کنید و آن رو تفت بدید ، درب ماهیتابه رو بذارید اجازه بدید مرغ بپزه،
مرحله چهارم
پیاز 🧅 و قارچی🍄 که از قبل اون رو خرد کردید اضافه کنید وقتی که آب اضافی مواد کشیده شد نمک🧂 ، فلفل ، پاپریکا ، خامه ترش و پنیر رو اضافه کنید و کامل همه مواد رو تفت بدید . از مواد داخل کرپ بریزید و کرپ رو به صورت بقچه ای جمع کنید و با یک سبزی مثل تره فرنگی ببندید ؛ نوش جان