طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری بقچه ای بدون فر

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری بقچه ای بدون فرسلام به دوستان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک فینگر فود خوشمزه رو آوردیم که یک پیشنهاد عالی برای دورهمی هاست ؛ آموزش امروز طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری هست ، کرپ یک نوع پنکیک بسیار نازک متعلق به کشور فرانسه است که معمولاً از آرد گندم تهیه میشود ، مایع کرپ رقیق تر از پنکیک است  اگر کرپ برای وعده های ناهار یا شام تهیه شود از مخلفاتی مثل گوشت ، ژامبون و …استفاده می‌گردد و برای وعده صبحانه ازمواد شیرین مثل نوتلابرای داخل آن استفاده میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ پنیری

مواد لازم برای 1 الی 3 نفر

تخم مرغ🥚 2 عدد

شکر 1 قاشق🥄 چایخوری

نمک 🧂 1 پینچ ( اندازه ای که زمان برداشتن نمک بین دو انگشت جا میشود )

وانیل نوک قاشق🥄 چایخوری

شیر🥛 450 میلی لیتر

آرد 150 گرم

روغن 2 قاشق🥄غذاخوری

مواد لازم برای مواد داخلی

سینه مرغ🥠 2 تکه

قارچ🍄 200 گرم

پیاز🧅 1 الی 2 عدد

نمک🧂 ، فلفل و پاپریکا به مقدار لازم

خامه ترش ( در صورت در دسترس نبودن پنیر خامه ای یا خامه صبحانه ) 1 قاشق🥄 غذاخوری

پنیر🧀 چدار یا پنیر پیتزا 100 گرم


مرحله اول

ابتدا تخم مرغ🥚 ، نمک🧂 ، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید ، وقتی که مواد خوب باهم مخلوط شد شیر🥛 رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، حالا آرد رو کم کم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر روغن رو بریزید وو به اندازه هم بزنید تا یکدست شود .


مرحله دوم

مایه کرپ تقریبا رقیق است نباید خیلی غلیظ شود ( از مایه پنکیک کمی رقیق تر است ) ؛ ماهیتابه نچسب رو کاملا داغ کنید و از مایه کرپ داخل آن بریزید وقتی که یک طرف آن طلایی شد آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگه آن طلایی شود اگر ماهیتابه نچسب باشد نیازی به چرب کردن ماهیتابه نیست.


مرحله سوم

سینه مرغ🥠 رو به صورت مربع های کوچک خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و مرغ رو اضافه کنید و آن رو تفت بدید ، درب ماهیتابه رو بذارید اجازه بدید مرغ بپزه،


مرحله چهارم

پیاز 🧅 و قارچی🍄 که از قبل اون رو خرد کردید اضافه کنید وقتی که آب اضافی مواد کشیده شد نمک🧂 ، فلفل ، پاپریکا ، خامه ترش و پنیر رو اضافه کنید و کامل همه مواد رو تفت بدید . از مواد داخل کرپ بریزید و کرپ رو به صورت بقچه ای جمع کنید و با یک سبزی مثل تره فرنگی ببندید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.