طرز تهیه کروکت (کراکت) مرغ و پنیر به روش فست فودی

طرز تهیه کروکت (کراکت) مرغ و پنیر به روش فست فودی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کروکت مرغ رو آوردیم. اگر تا الان فقط یک مدل کروکت رو امتحان کردید بهتون پیشنهاد میکنیم که این کروکت مرغ رو از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کروکت مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 400 گرم

پیاز 1 عدد

آرد سوخاری 5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

برای تهیه کراکت مرغ ابتدا گوشت مرغ را داخل چرخ گوشت بریزید و آن را دو بار چرخ کنید حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.


مرحله دوم

بعد به گوشت مرغ چرخ شده اضافه کنید حالا پوره سیر و نمک و هر ادویه ای که دوست دارید رو به اون اضافه کنید و با دست خوب ورز بدید تا مواد با هم مخلوط بشن.


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دستتون پر کنید بعد پنیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و آن را ببندید و به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید حالا یک عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و با چنگال اون رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه و از لختگی در بیاد.


مرحله چهارم

حالا که کراکت های مرغ رو ابتدا داخل تخم مرغ سپس داخل پودر سوخاری بغلتونید بعد کراکت هارو داخل یک ظرف بچینید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.


مرحله پنجم

بعد از یک ساعت داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد کراکت هارو داخل اون سرخ کنید وقتی که همه طرف کروکت سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.