طرز تهیه کتف و بال کریسپی با سس مخصوص خوشمزه
سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه کتف و بال کریسپی رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون این غذا رو در رستوران ها دیدید و یا امتحان کردید ، این مطلب همراه با آموزش یک سس مخصوص هست که پیشنهاد میکنیم از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کتف و بال کریسپی با سس مخصوص
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ كتف و بال 20 عدد
⫸ پاپريكا، پودر سير، فلفل سياه، فلفل قرمز، از هر كدام 2 قاشق چایخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ آرد 3 پيمانه
مواد لازم برای سس
⫸ كره 30 گرم
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ شير 1 ليوان
⫸ پنير گودا 3 ورقه
⫸ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی با سیب زمینی
مرحله اول
در مرحله اول کتف و بال مرغ رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن پاپريكا، پودر سير و فلفل سياه بزنید ، مقداری نشاسته ذرت رو به همراه مقداری سرکه به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کتف و بال مرغ طعم بگیره سپس آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.
مرحله دوم
داخل یک ظرف ۳ پیمانه آرد بریزید بعد به اون پاپريكا، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها با آرد کاملا مخلوط بشن ، داخل یک ظرف دیگر مقداری آب بریزید و داخل آن چند قالب یخ بندازید بعد کتف و بال مرغ رو ابتدا داخل آرد و بعد داخل آب یخ بزنید و دوباره داخل آرد بزنید سپس آن را بتکونید تا آرد اضافه آن بریزه.
مرحله سوم
داخل یک ظرف مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد مرغ ها را داخل اون سرخ کنید وقتی که مرغ ها سرخ شدند آنها را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه
مرحله چهارم
برای درست کردن سس ابتدا ۳۰ گرم کره را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که کره کاملا آب شود ، یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آرد و کره با هم مخلوط بشن.
مرحله پنجم
یک لیوان شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس نمک و فلفل رو اضافه کنید و بزارید تا سس به غلظت برسه وقتی که کمی غلیظ شد سه ورق پنیر گودا رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر کاملا آب بشه نوش جان