طرز تهیه کتف و بال کریسپی با سس مخصوص خوشمزه

طرز تهیه کتف و بال کریسپی با سس مخصوص خوشمزهسلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه کتف و بال کریسپی رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون این غذا رو در رستوران ها دیدید و یا امتحان کردید ، این مطلب همراه با آموزش یک سس مخصوص هست که پیشنهاد میکنیم از دست ندید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کتف و بال کریسپی با سس مخصوص

مواد لازم برای 4 نفر

كتف و بال 20 عدد

پاپريكا، پودر سير، فلفل سياه، فلفل قرمز، از هر كدام 2 قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

آرد 3 پيمانه

مواد لازم برای سس

كره 30 گرم

آرد 1 قاشق غذاخوری

شير 1 ليوان

پنير گودا 3 ورقه

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول کتف و بال مرغ رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن پاپريكا، پودر سير و فلفل سياه بزنید ، مقداری نشاسته ذرت رو به همراه مقداری سرکه به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کتف و بال مرغ طعم بگیره سپس آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله دوم

داخل یک ظرف ۳ پیمانه آرد بریزید بعد به اون پاپريكا، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها با آرد کاملا مخلوط بشن ، داخل یک ظرف دیگر مقداری آب بریزید و داخل آن چند قالب یخ بندازید بعد کتف و بال مرغ رو ابتدا داخل آرد و بعد داخل آب یخ بزنید و دوباره داخل آرد بزنید سپس آن را بتکونید تا آرد اضافه آن بریزه.


مرحله سوم

داخل یک ظرف مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد مرغ ها را داخل اون سرخ کنید وقتی که مرغ ها سرخ شدند آنها را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه


مرحله چهارم

برای درست کردن سس ابتدا ۳۰ گرم کره را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که کره کاملا آب شود ، یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آرد و کره با هم مخلوط بشن.


مرحله پنجم

یک لیوان شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس نمک و فلفل رو اضافه کنید و بزارید تا سس به غلظت برسه وقتی که کمی غلیظ شد سه ورق پنیر گودا رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر کاملا آب بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.