طرز تهیه خوراک فول مُدَمِّس مصری برای وعده سحری ماه رمضان
کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذا از کشور مصر رو آوردیم که با دردسترس ترین مواد درست میشه و طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه خوراک فول مُدَمِّس مصری هست .
فول مُدَمِّس یكی از خوراكی محبوب و معروف وعده صبحانه و سحری در كشور مصر است ، این خوراک لذیذ و پرانرژی را در طول سال در خیابان های قاهره میتوان پیدا كرد همچنین این غذای جذاب را در ماه رمضان برای وعده سحری آماده و سرو میکنند .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه خوراک فول مدمس مصری
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ باقالی 400 گرم
⫸ سیر 2 حبه
⫸ روغن زیتون لازم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل سبز تند 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی 2 عدد
⫸ سبزی گشنیز و یا جعفری 50 گرم
⫸ ارده 1 قاشق غذاخوری
⫸ استاک یا آب گوشت 1 لیوان
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ زیره سبز 1 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نان پیتا سرخ شده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مجبوس مرغ قطری خوشمزه و مجلسی + تمام نکات
مرحله اول
برای شروع ابتدا روغن زیتون رو داخل یک قابلمه بریزید و اجازه بدید تا گرم بشه در این فاصله پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت نگینی خرد کنید سپس به روغن اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله دوم
وقتی پیاز سبک شد سیر رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه وقتی عطر سیر بلند شد فلفل سبز تند رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید و باهم مخلوط کنید .
مرحله سوم
در این فاصله گوجه فرنگی رو به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید حالا زردچوبه ، پودر زیره ، فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید سپس باقالی که از قبل پختید رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
حالا آب یا آب جوش را اضافه کنید و اجازه بدید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه پخت کامل بشه بعد از اینکه پخت کامل شد مواد رو با گوشتکوب کامل بکوبید تا مواد کاملا پوره شود .
مرحله پنجم
برای درست کردن سیر داغ روغن زیتون رو داخل ماهیتابه بریزید و بزارید داغ بشه سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید بعد پودر پاپریکا رو اضافه کنید و سپس سیر رو به مواد اضافه کنید و اضافه بدید مواد جا بیفته حالا با سبزیجات تازه و ارده اون رو تزئین کنید ؛ نوش جان