طرز تهیه کوکوی اسپانیایی با قارچ و پنیر ساده و خوش طعم
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کوکوی اسپانیایی رو آوردیم. اگر تا الان فقط یک مدل کوکو رو امتحان کردید بهتون پیشنهاد میکنیم که این کوکو رو از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کوکوی اسپانیایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیبزمینی 2 عدد
⫸ یک عدد پیاز 1 عدد
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ ذرت 2قاشق غذاخوری
⫸ تخممرغ 5 عدد
⫸ پنیر پیتزا 10 گرم
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ فلفل دلمهای 1 عدد
⫸ یک قاشق چایخوری زعفران 1 قاشق چایخوری
⫸ جعفری 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه املت اسپانیایی ساده با پنیر
مرحله اول
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید سپس به صورت نگینی آن را خرد کنید حالا به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.
مرحله دوم
در این مدت دو عدد سیب زمینی متوسط را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کاملا بپزه و سپس وقتی که پخت آن را از داخل آب بیرون بیارید و آن را پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
حالا شش عدد قارچ متوسط رو بشورید و اون رو به صورت اسلایسی خرد کنید سپس یک عدد فلفل دلمه ای رو هم بشورید و خرد کنید حالا فلفل دلمه رو به همراه قارچ داخل ماهیتابه بریزید و آنها را کمی تفت بدید تا وقتی که رنگ قارچ عوض بشه.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی خرد شده را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به پیاز اضافه کنید و تفت بدید وقتی که مواد خوب با هم تفت خوردند به آن ادویه ها که شامل نمک فلفل آویشن و زردچوبه سر رو اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی ادویه ها بلند بشه.
مرحله پنجم
حالا داخل ظرفی تخم مرغ بشکنی برف به اون آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه سپس به آن جعفری خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید حالا تخم مرغ و به مواد اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله ششم
حالا آن ها را داخل روغن داغ ریخته وقتی که غذا خودش رو کمی گرفت به عنوان پنیر پیتزا را اضافه کنید و در ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه بعد از اینکه پنیر آب شد آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید بعد داخل ظرف سرو بذارید نوش جان