طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی با حشو اصیل و خوشمزه
سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای کویتی معروف رو آوردیم که به راحتی میتونید اون رو درست کنید و از طعم جذابش شگفت زده بشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ مرغ 1 عدد کامل
⫸ برگ بو ، میخک ، هل ، چوب دارچین ، فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ پیاز 1 عدد
مواد لازم برای حشو
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ گلاب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
⫸ لپه 1/2 لیوان
⫸ کشمش 1/2 لیوان
⫸ پیاز 4 تا 5 عدد
⫸ روغن 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل و پودر دارچین از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
⫸ روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
مواد لازم برای برنج
⫸ برنج 2 لیوان
⫸ سیر 3 تا 4 حبه
⫸ روغن 3 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل و نمک از هر کدام 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پلو یونانی با مرغ و سبزیجات مجلسی و خوشمزه
مرحله اول
1/2 لیوان لپه و 1/2 لیوان کشمش را داخل ظرف های جدا بریزید روی آنها کمی آب بریزید و بذارید تا خوب خیس بخوره بعد داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید 1 عدد مرغ کامل داخل آب بذارید و به آن برگ بو ، میخک ، هل ، چوب دارچین رو اضافه کنید بعد یک پیاز رو 4 قاچ کرده اضافه کنید در قابلمه رو بذارید تا مرغ بپزه .
مرحله دوم
در این فاصله 4 الی 5 عدد پیاز رو خوب پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید بدون روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا وقتی که رنگ پیاز کمی تغییر کنه حالا به پیاز مقدار کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها کمی کاراملی رنگ شود سپس روغن را اضافه کرده و پیاز رو تفت بدید .
مرحله سوم
لپه را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید سپس پودر هل ، پودر دارچین ، روغن حیوانی و کشمش را اضافه کرده و تفت بدید ، 3/4 مواد رو برداشته و کنار بذارید به 1/4 موادی که داخل قابلمه باقی مانده سیر ، پودر هل ، نمک ، روغن و برنج را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
مرغ پخته شده را از صافی رد کنید و کنار بذارید تا حالا از آب مرغ به برنج اضافه کنید و بذارید تا آب برنج کشیده بشه وقتی که آب برنج کامل کشیده شد و 3/4 باقیمانده مواد رو به همراه زعفران ، گلاب و هل یک قسمت قابلمه بریزید تا به همراه برنج دم بکشه .
مرحله پنجم
برای درست کردن سس داخل قابلمه مقداری روغن بریزید بعد رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید و تفت بدید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کنه سپس 3 تا 4 عدد سیر رنده کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید و بذارید تا سس خوب بپزه .
مرحله ششم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد مرغ رو داخل روغن بزارید تا کامل سوخت بشه وقتی دو طرف مرغ سرخ شد به اون زعفران و گلاب را اضافه کنید و از داخل ماهیتابه بیرون بیارید حالا برنج را داخل ظرف بریزید و به همراه مرغ سرو کنید ؛ نوش جان