طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی با حشو اصیل و خوشمزه

طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی با حشو اصیل و خوشمزهسلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای کویتی معروف رو آوردیم که به راحتی میتونید اون رو درست کنید و از طعم جذابش شگفت زده بشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مچبوس مرغ کویتی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

مرغ 1 عدد کامل

برگ بو ، میخک ، هل ، چوب دارچین ، فلفل سیاه به مقدار لازم

پیاز 1 عدد

مواد لازم برای حشو

زعفران به مقدار لازم

گلاب 1 تا 2 قاشق غذاخوری

لپه 1/2 لیوان

کشمش 1/2 لیوان

پیاز 4 تا 5 عدد

روغن 3 قاشق غذاخوری

پودر هل و پودر دارچین از هر کدام 1 قاشق مرباخوری

روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری

زعفران به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

مواد لازم برای برنج

برنج 2 لیوان

سیر 3 تا 4 حبه

روغن 3 قاشق غذاخوری

پودر هل و نمک از هر کدام 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

1/2 لیوان لپه و 1/2 لیوان کشمش را داخل ظرف های جدا بریزید روی آنها کمی آب بریزید و بذارید تا خوب خیس بخوره بعد داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید 1 عدد مرغ کامل داخل آب بذارید و به آن برگ بو ، میخک ، هل ، چوب دارچین رو اضافه کنید بعد یک پیاز رو 4 قاچ کرده اضافه کنید در قابلمه رو بذارید تا مرغ بپزه .


مرحله دوم

در این فاصله 4 الی 5 عدد پیاز رو خوب پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید بدون روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا وقتی که رنگ پیاز کمی تغییر کنه حالا به پیاز مقدار کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها کمی کاراملی رنگ شود سپس روغن را اضافه کرده و پیاز رو تفت بدید .


مرحله سوم

لپه را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید سپس پودر هل ، پودر دارچین ، روغن حیوانی و کشمش را اضافه کرده و تفت بدید ، 3/4 مواد رو برداشته و کنار بذارید به 1/4 موادی که داخل قابلمه باقی مانده سیر ، پودر هل ، نمک ، روغن و برنج را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

مرغ پخته شده را از صافی رد کنید و کنار بذارید تا حالا از آب مرغ به برنج اضافه کنید و بذارید تا آب برنج کشیده بشه وقتی که آب برنج کامل کشیده شد و 3/4 باقیمانده مواد رو به همراه زعفران ، گلاب و هل یک قسمت قابلمه بریزید تا به همراه برنج دم بکشه .


مرحله پنجم

برای درست کردن سس داخل قابلمه مقداری روغن بریزید بعد رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید و تفت بدید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کنه سپس 3 تا 4 عدد سیر رنده کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید و بذارید تا سس خوب بپزه .


مرحله ششم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید بعد مرغ رو داخل روغن بزارید تا کامل سوخت بشه وقتی دو طرف مرغ سرخ شد به اون زعفران و گلاب را اضافه کنید و از داخل ماهیتابه بیرون بیارید حالا برنج را داخل ظرف بریزید و به همراه مرغ سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.