طرز تهیه مرغ خامه ای با قارچ به روش ایتالیایی

طرز تهیه مرغ خامه ای با قارچ به روش ایتالیاییسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خوشمزه با مرغ رو آوردیم. اگر از خوردن خوراک های مرغ تکراری خسته شده اید پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید ، آموزش امروز طرز تهیه مرغ خامه ای هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه مرغ خامه ای با قارچ مجلسی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

سينه مرغ 1 عدد

ادويه كاري 1 قاشق چایخوری

پودر سير 1 قاشق چایخوری

پاپريكا 2 قاشق چایخوری

روغن زيتون 3 قاشق غذاخوری

كره 50 گرم

پياز 1 عدد متوسط

قارچ 100 گرم

هويج 2 عدد

سير 3 حبه

خامه 100 گرم

شير 1 ليوان

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

پنير پيتزا 1 پيمانه


مرحله اول

یک قاشق چایخوری ادویه کاری یک قاشق چای خوری پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا و نمک و فلفل رو داخل یک ظرف بریزید و روی آنها 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید.


مرحله دوم

سینه مرغ رو از وسط برش بزنید و سسی که درست کردید روی آنها براش کنید تا خوب مزه دار بشه بعد آنها را یک ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه


مرحله سوم

بعد از یک ساعت یک عدد ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملا داغ بشه بعد از اینکه ماهیتابه داغ شد مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید وقتی که دو طرف مرغ ها سرخ شد آنها را از ماهیتابه بیرون بیارید کنار بذارید.


مرحله چهارم

داخل یک ماهیتابه دیگر ۵۰ گرم کره بریزید و روی حرارت بذارید تا کره آب بشه در این فاصله یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشویید و آن را به صورت خلالی خرد کنید دو عدد هویج رو هم پوست بگیرید و بشویید با رنده درشت آن را رنده کنید.


مرحله پنجم

پیاز های خلالی رو به کره اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشن بعد از این که سبک شد هویج را به آن اضافه کنید و بعد آن را هم بزنید. در این فاصله ۱۰۰ گرم قارچ رو خوب بشورید به صورت اسلایسی اون رو خرد کنید.


مرحله ششم

وقتی که پیاز و هویج خوب باهم تفت خورد قارچ ها را اضافه کنید و آنها را هم با هم خوب مخلوط کنید و وقتی که آب قارچ کشیده شد سه حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.


مرحله هفتم

یک مقدار دیگر تفت بدید و در آخر ۱۰۰ گرم خامه را به همراه یک لیوان شیر و نمک و فلفل اضافه کنید هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه برای عطر بهتر روی اون کمی جعفری خرد شده بریزید.


مرحله هشتم

مرغ ها رو داخل ظرف مناسب فر بچینید و سس آماده شده روی اون بریزید و در آخر یک مقدار پنیر پیتزا بریزید و آن را در فر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.