طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با سس مرغ و قارچ

طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با سس مرغ و قارچسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پاستا خیلی ساده رو آوردیم ؛ اگر شما هم جزو افرادی هستید که عاشق انواع پاستا هستید پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید ، آموزش امروز طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس مرغ و قارچ هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس مرغ و قارچ

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

فتوچینی 1 بسته

پیاز متوسط 1 عدد

سیر رنده شده به مقدار لازم

سینه مرغ 1 عدد

قارچ 10 عدد

پنیرپیتزا به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، پودر کاری ، آویشن ، زردچوبه

خامه 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن پاستا فتوچینی ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشویید و آن را به صورت نگینی خرد کنید سپس به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و آن را کمی تفت بدید.


مرحله دوم

وقتی که پیاز کمی سبک شد به اون مقداری سیر رنده شده رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید بعد مقداری زردچوبه را اضافه کنید و آن را هم بزنید وقتی که پیاز سرخ شد سینه مرغ رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ مرغ تغییر کنه.


مرحله سوم

در این فاصله قارچ ها را خوب بشورید و آن را به صورت اسلایسی خرد کنید سپس به همراه ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، پودر کاری ، آویشن و زردچوبه هست به پیاز و مرغ اضافه کنید .


مرحله چهارم

یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و آن را خوب تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه سپس یک لیوان آب بریزید تا مرغ خوب پخته بشه وقتی که سس به غلظت رسید ۲ قاشق غذاخوری خامه رو به اون اضافه کنید.


مرحله پنجم

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و به آن نمک اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آب به جوش بیاد وقتی که آب جوش اومد یک بسته فتوچینی رو به اون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه به آن اجازه بدید تا به جوش بیاد.


مرحله ششم

وقتی که پاستا نرم شد آن را آبکش کنید و بعد به ترکیب اضافه کنید و حسابی آنها را با هم مخلوط کنید در آخر مقداری پنیر پیتزا روی پاستا بریزید و بعد در ظرف سرو بذارید تا پنیر آب بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.