طرز تهیه پای سیب زمینی ویژه با ژامبون + قارچ و پنیر

طرز تهیه پای سیب زمینی ویژه با ژامبون + قارچ و پنیرسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با یک پای سیب زمینی خوشمزه . آموزش امروز طرز تهیه پای سیب زمینی و ژامبون هست. یک خوراک خیلی راحت که میتونید در کمترین زمان درست کنید و در مهمونی هاتون اون رو سرو کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پای سیب زمینی و ژامبون

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی 4 عدد

ژامبون خرد شده 1 لیوان

قارچ 1 بسته متوسط

خامه صبحانه 1 بسته

نمک و فلفل و کاری به مقدار لازم

کره 30 گرم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سیر 1 حبه


مرحله اول

در مرحله اول 4 عدد سیب زمینی رو بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت اونهارو زیر آب سر بگیرید تا خنک بشه و پوست آن راحت گرفته بشه.


مرحله دوم

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و داخل ظرف بریزید.حالا به سیب زمینی ها مقداری نمک و فلفل اضافه کنید بعد ۵۰ گرم کره رو به سیب زمینی اضافه کنید و اون رو خوب پوره کنید.


مرحله سوم

در این مرحله ۱ بسته قارچ رو بشورید و وقتی که قارچ ها خشک شدند اونهارو به صورت اسلایسی خرد کنید بعد داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید و تفت بدید تا قارچ ها نرم بشن.


مرحله چهارم

بعد از اینکه قارچ ها کمی تغیر رنگ داد ۱ حبه سیر که اون رو پوست گرفتید و پوره کردید رو به قارچ اضافه کنید و مجددا تفت بدید.حالا به قارچ نمک ، فلفل و ادویه کاری اضافه کنید و تفت بدید وقتی که بوی ادویه ها بلند شد خامه صبحانه رو اضافه کنید و اجازه بدید سس قارچ غلیظ بشه بعد سس رو از روی حرارت بردارید.


مرحله پنجم

حالا ژامبون رو به صورت مربع های کوچک خرد کنید. حالا داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کنید و سیب زمینی رو داخل اون بریزید بعد روی اون ژامبون و سس قارچ قارچ رو بریزید و در اخر روی همه مواد پنیر پیتزا بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا پنیر آب و طلایی بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.