طرز تهیه پنینی بادمجان و گوجه با پنیر به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی بادمجان و گوجه با پنیر به روش رستورانیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ساندویچ سالم و مقوی رو آوردیم که به راحتی درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه پنینی بادمجان و گوجه هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پنینی بادمجان و گوجه

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

بادمجان متوسط 2 عدد

پياز متوسط 2 عدد

گوجه گيلاسي 10 الی 15 عدد

پنير خامه اي 100 گرم

روغن زيتون 2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل سياه و پنير موزارلا به مقدار لازم


مرحله اول

اول از همه دو عدد بادمجان متوسط رو بشورید و به صورت اسلایسی آنرا خرد کنید و حالا بادمجان ها را داخل ظرف مناسب فر بچینید و روی آنها نمک فلفل سیاه و روغن زیتون بزنید و با یک فرچه به خوبی روغن و رو پخش کنید و بعد به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار بدید.


مرحله دوم

دو عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشویید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدید وقتی که پیاز کمی سبک شد مقداری آب به آن اضافه کنید و مجددا تفت بدید و این کار را تا جایی ادامه بدهید تا پیاز کاراملی بشه.


مرحله سوم

در این مرحله ۱۰ الی ۱۵ عدد گوجه گیلاسی رو بشورید و از وسط خورد کنید و به پیاز اضافه کنید ، کمی تفت بدید و سپس نمک را اضافه کنید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

نانهای باگت را از وسط نصف کنید و مقداری پنیر خامه ای داخل اون بذارید و پخش کنید سپس یک لایه بادمجون بچینید و بعد یک لایه از مخلوط پیاز و گوجه بریزید در آخر مقداری پنیر موزارلا بریزید و داخل ساندویچ ساز بذارید تا ترد بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.