طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ با پنیر بدون ساندویچ ساز
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پنینی خوشمزه رو آوردیم یک غذای فوری و خوشمزه که میتونید به عنوان میان وعده و یا یک غذای کامل آنرا میل کنید.
پانینی یا پِنینی به معنی نان غلتکی یا نان رول شده است این غذا یک ساندویچ درست شده با نان متعلق به کشور ایتالیا است که معمولاً به صورت برشته یا تست شده و به شکل گرم سرو میشود .
آموزش امروز طرز تهیه پنینی گوشت چرخ کرده و قارچ هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم
⫸ قارچ 400 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، فلفل قرمز ، پول بیبر ، آویشن و کمی دارچین به مقدار لازم
⫸ ذرت پخته شده به مقدار لازم
⫸ نان همبرگر 2 عدد
⫸ پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای به مقدار لازم
⫸ سس کچاپ 4 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پنینی بادمجان و گوجه با پنیر به روش رستورانی
مرحله اول
یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز آن را خرد کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه.
مرحله دوم
وقتی که پیاز سبک شد به آن زردچوبه بزنید و با هم مخلوط کنید وقتی که بوی خامی زردچوبه گرفته شد گوشت را اضافه کنید و تفت بدید کمی که گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، فلفل قرمز ، پول بیبر و دارچین هست را اضافه کنید و خوب تفت بدید و اجازه بدید تا گوشت کاملاً تغییر رنگ بده.
مرحله سوم
در این فاصله ۴۰۰ گرم قارچ رو خوب بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید وقتی که گوشت کاملاً تغییر رنگ دارد قارچ را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید که قارچ آب نندازه.
مرحله چهارم
وقتی که قارچ و گوشت کاملا پخته به دلخواه ذرت پخته شده را اضافه کنید و کمی آویشن بزنید بعد آنها را مخلوط کنید و حرارت رو خاموش کنید حالا نان را از وسط نصف کنید و به هر طرف کمی سس گوجه بزنید.
مرحله پنجم
داخل آن را از مواد گوشتی پر کنید و پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بزارید و سمت دیگر نان رو روی اون قرار بدید حالا ماهیتابه نچسب و روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه وقتی که ماهیتابه گرم شد پنینی را داخلش قرار بدید و روی اون یک جسم سنگین مثل ظرف آب قرار دهید و هر طرفش رو حدود ۳ دقیقه گریل کنید ؛ نوش جان