طرز تهیه پیتزا پپرونی و خمیر پیتزا خوش طعم و خانگی

طرز تهیه پیتزا پپرونی و خمیر پیتزا خوش طعم و خانگی

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا پپرونی هست. مطمعنا تا الان همتون اسم این پیتزای خوشمزه رو شنیدید اگر دوست دارید که خودتون این پیتزای خوشمزه رو با روش خیلی سریع و ساده درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه پیتزا پپرونی

مواد لازم برای 4 نفر

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آرد سفید 2 لیوان

آب ولرم 1 لیوان

پوره 4 گوجه

روغن زیتون به مقدار لازم

پپرونی به مقدار لازم

فلفل سیاه ، نمک ، پونه کوهی و آویشن


مرحله اول

در مرحله اول میریم سراغ درست کردن خمیر پیتزا داخل ظرفی یک لیوان آب ولرم بریزید سپس به آب یک قاشق چایخوری خمیر مایه و یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید به مدت ۱۰ دقیقه به اون استراحت بدید.


مرحله دوم

بعد از ده دقیقه دو لیوان آرد رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز بدید تا خمیر منسجم و یکدست بشه بعد زیر و روی خمیر رو روغن بمالید و روی اون رو سلفون بکشید و به مدت سه ساعت به آن استراحت بدید.


مرحله سوم

برای درست کردن سس از ابتدا یک ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید. تا وقتی که ماهیتابه داغ بشه ۴ عدد گوجه را بشورید سپس از وسط نصف کنید و با غذاساز آنها را پوره کنید بعد از اینکه ماهیتابه داغ شد پوره گوجه را بدون روغن داخل ماهیتابه بریزید.بعد از ۴ دقیقه فلفل سیاه نمک پونه کوهی و آویشن و روغن رو به گوجه اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

حالا روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر و کمی با آرد ورز بدید سپس کف سینی فر و کمی آرد بپاشید بعد خمیر رو داخل آن پهن کنید روی خمیر کمی سس بریزید و اون رو همه جای خمیر پهن کنید.بعد روی سس کمی پنیر بریزید و پپرونی ها رو بچینید سپس پیتزا رو داخل فر قرار بدید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.