طرز تهیه پیتزا مرغ تند با خمیر آماده
سلام به وبسایت آشپزم 👩🏻🍳خوش آمدید. پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. پیتزای مرغ نیز یکی از محبوبترین غذاهای موجود است که بسیار لذیذ می باشد. در این مطلب نحوه ی یک پیتزای مرغ تند را آموزش خواهید دید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا مرغ تند
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ¾ فنجان سس پیتزا
⫸ 1 ½ قاشق غذاخوری سس قرمز تند
⫸ 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
⫸ 1 و ½ فنجان آرد ذرت
⫸ 445 گرم خمیر پیتزا
⫸ 1 و ½ فنجان پنیر موزارلای رنده شده
⫸ 1 و ½ فنجان مرغ خرد شده
⫸ 3 قطعه بیکن
⫸ 1 مشت کوچک اسفناج سبز تازه
⫸ ¾ فنجان گوجه گیلاسی نصف شده
⫸ 2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
مرحله اول
در ابتدا فر را در دمای (230 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا برای زمان پخت غذا به خوبی گرم شود و هنگام استفاده یه پخت یکدست داشته باشید.
مرحله دوم
یک کاسه کوچک بردارید، ¾ فنجان سس پیتزا را با سس قرمز تند که آماده کرده اید مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مابقی موارد را آماده کنید.
مرحله سوم
یک ماهیتابه چدن (با قطر 30 سانتی متر) را انتخاب کنید سپس آن را را با روغن زیتون به خوبی چرب کنید که خمیر به کف ماهیتابه نچسبد.
مرحله چهارم
از دست یا دستمال کاغذی استفاده کنید تا ماهیتابه را به طور یکنواخت با روغن بپوشانید و چرب کنید، دقت کنید که تمام سطح آن چرب شود. سپس به همه جای تابه آرد ذرت بپاشید.
مرحله پنجم
خمیر پیتزا را به اندازه ی 30 سانتی متر را روی یک سطح که تمام آن را آرد پاشی کرده اید باز کنید. حالا خمیر را در تابه قرار دهید تا تمام سطح را به طور یکنواخت بپوشاند.
مرحله ششم
سس پیتزا تند که در قبل آن را با هم آماده کرده ایم را را روی خمیر بمالید و کامل پخشش کنید. سپس روی آن موزارلا، مرغ و بیکن بریزید.
مرحله هفتم
در این مرحله اسفناج را خرد کنید و روی مواد بریزید، سپس گوجه گیلاسی و پیاز قرمز را با سلیقه و زیبا روی آن بچینید.
مرحله هشتم
مواد آماده شده ی پیتزا را به مدت 14 تا 16 دقیقه در فر قرار داده و بپزید تا لبه های آن طلایی و ترد شوند.
مرحله نهم
در نهایی ترین مرحله پیتزا را از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود، سپس روی آن سس قرمز تند بریزید و در نهایت برش بزنید و سرو کنید.