طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو فرانسوی با ژامبون فوری
سلام به شما دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو فرانسوی رو آوردیم که با ژامبون درست میشه و طعم فوق العاده ای داره و شما میتونید با در دسترس ترین مواد اون رو درست کنید .
ساندویچ مونت کریستو یک ساندویچ سرخشده با ترکیب ژامبون و پنیر است این غذا را با نام ساندویچ فرانسوی ، ساندویچ ژامبون و ساندویچ پنیر میشناسند ، این غذا شباهتی مختصری به فرنچ تست دارد .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو فرانسوی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ نان تست 8 عدد
⫸ ژامبون 4 ورقه
⫸ پنیر ورقه ای 4 ورقه
⫸ سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس خردل 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 100 گرم
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی با گوشت با آموزش راحت
مرحله اول
در مرحله اول گوشه های نان تست رو باچاقو برش بزنید سپس روی نان سس مایونز و خردل بزنید و با پشت قاشق پخش کنید سپس یک لایه پنیر بذارید و سپس روش ژامبون بزارید ، دوباره پنیر و در آخر یک نان تست دیگر رو قرار بدید .
مرحله دوم
تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه رو باهم مخلوط کنید بعد داخل ماهیتابه مقداری کره بزارید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که کره آب بشه سپس ساندویچ ها رو داخل مواد بزنید و سریع خارج کنید و توی کره دو طرفشو سرخ کنید .
مرحله سوم
بعد از اینکه سرخ شد اون رو از داخل کره خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش بره بعد از اینکه خنک شد و مواد منسجم شد و اون رو برش بزنید ؛ نوش جان