طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی با گوشت با آموزش راحت
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز یک غذای فرانسوی آوردیم براتون که مطمعنا بعد از خوردن عاشقش میشید.آموزش امروز طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی این خوراک تقریبا شبیه خوراک لوبیا سبز ما ایرانی ها هست ، راگو یک خوراک فرانسویه که معمولا با گوشت گوساله و سبزیجات درست میشه.با من همراه باشید.
طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت مغز ران گوساله 500 گرم
⫸ لوبیا سبز خرد شده 300 گرم
⫸ پیاز خرد شده 1 عدد
⫸ هویج 3 عدد
⫸ سیب زمینی 3 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز رو بشورید و بذارید که آب پیاز بره سپس وقتی که خشک شد پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید بعد ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز هایی که خورد کردید رو داخل اون بریزید.حالا چند حبه سیر رو رنده کنید و به پیاز ها اضافه کنید و تفت بدید. سپس ادویه هاتون که شامل نمک فلفل زردچوبه هست را اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله دوم
حالا گوشت ران گوساله را به صورت مربع های کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت جمع بشه و رنگ اون تغییر کنه وقتی که گوشت تغییر رنگ داد 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید و تفت بدید تا رب خوب سرخ بشه و خامی اون گرفته بشه. حالا سه لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کنید سپس در تابه را بزارید و اجازه بدید که گوشت حدود یک ساعت و نیم پز بشه.
مرحله سوم
بعد از اینکه گوشت حدود نیم ساعت پخت نیم پز شد سه عدد هویج متوسط رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت حلقه های متوسط خرد کنید سپس داخل ماهیتابه بریزید و به همراه روغن سرخ کنید وقتی که همیشه ها خوب پخت و سرخ شد به خوراک اضافه کنید بعد از اینکه گوشت و هویج حدود یک ساعت باهم پختن لوبیا ها رو خرد کنید و بشویید سپس داخل ماهیتابه بریزید و به همراه روغن سرخ کنید وقتی که لوبیا ها سرخ شد به خوراک تون اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در مرحله آخر 3 عدد سیب زمینی رو بشورید و پوست بگیرید وقتی که سیبزمینیها خشک شد آن را به هر شکلی که دوست داشتید خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه روغن سرخ کنید سپس به سیب زمینی هاتون زردچوبه و نمک اضافه کنید بعد از اینکه کاملاً سیبزمینیها پخت آن را در نیم ساعت آخر به خوراک اضافه کنید و مخلوط کنید.نوش جان