طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ خوشمزه با طعم بیرون
دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک سوسیس خانگی رو آوردیم که خیلی راحت تر از چیزی که فکرش رو کنید درست میشه و طعم کاملا شبیه سوسیس های بیرون داره واینجوری میتونید با خیال راحت برای کودکان دلبندتون یک غذای فست فودی سالم تهیه کنید.
پس با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوسیس خانگی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ مخلوط ران و سینه مرغ 1 کیلوگرم
⫸ آرد گندم 40 گرم
⫸ شیرخشک نمکی 80 گرم
⫸ گلوتن 15 گرم
⫸ نشاسته ذرت 50 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ یخ 10 تکه معادل 1 لیوان
⫸ روغن زیتون 100 گرم
⫸ اسانس دود 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر لبو 1/5 قاشق چایخوری ( قابل حذف )
⫸ پودر سیر 2 قاشق غذاخوری سرخالی
⫸ پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
⫸ کاور سوسیس به مقدار لازم
ادویه ها
⫸ اورگانو 1 قاشق چای خوری
⫸ پولبیبر 1 قاشق غذا خوری
⫸ پاپریکا 1 قاشق غذا خوری
⫸ تخم گشنیز 1 قاشق غذا خوری
⫸ فلفل سفید 1 قاشق چای خوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کالباس مرغ خانگی و ساده با ادویهای مخصوص
مرحله اول
ابتدا مخلوط ران و سینه مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار بدید بعد اون رو داخل فریزر قرار بدید تا وقتی که نیمه منجمد بشه بعد اون رو داخل یک میکسر بریزید و کامل میکس کنید .
مرحله دوم
به ترتیب آرد ،شیر خشک ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم میکس کنید بعد از مخلوط شدن نشاسته ذرت ، گلوتن و بقیه ادویه ها را اضافه کنید .
مرحله سوم
بعد از مخلوط شدن روغن زیتون و اسانس دود را کم کم به مواد اضافه کنید تا یکدست بشه در نهایت یخ پودر شده رو به مواد اضافه کنید حواستون باشه که مواد سوسیس باید چسبناک باشد .
مرحله چهارم
مواد سوسیس رو داخل قیف بریزید و کاور های سوسیس رو از مواد پر کنید جوری که هیچ هوایی داخل کاور ها نباشه بعد سر و ته کاور رو با نخ ببندید سپس به هر اندازه ای که دوست دارید سوسیس رو تقسیم کنید .
مرحله پنجم
داخل قابلمه مقداری آب بریزید و داخل قابلمه آبکش قرار بدید و بر روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد بعد سوسیس ها را داخل آبکش قرار بدید تا به حالت بخار پز سوسیس ها به مدت 1 ساعت بپزد .
مرحله ششم
بعد از اینکه پخت اونهارو بلافاصله داخل مخلوط یخ و آب قرار بدید بعد به مدت 1 روز سوسیس ها رو داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان